Pretraži sajt
Ellesse Ladies Swimsuit
Šifra artikla: ELA211F003-01
Ellesse

Ellesse Ladies Swimsuit

Šifra artikla: ELA211F003-01
Ellesse LADIES SWIMSUIT je jednodjelni ženski kupaći kostim sjajnog sportskog stila.Bretele koje se ukrštaju na prednjoj strani daju ovom kupaćem kostimu interesantan, nesvakidašnji izgled, a veliki Ellesse logo na grudima odaje kom brendu pripada vaša naklonost.Savršena kombinacija materijala, omogućava brzo sušenje za vaše potpuno uživanje u svim čarolijama vrelog ljetnjeg dana na plaži ili bazenu.Sjajan dizajn ovog kupaćeg kostima omogućava vam da budete aktivni koliko god to želite, a da pri tome budete sigurni da će sve stajati na svom mjestu.Uz Ellesse LADIES SWIMSUIT jednodjelni kupaći kostim možete u potpunosti da se prepustite uživanju i razmišljate samo o tome kako da na najbolji mogući način provedete dan.Specifikacija: Ženski jednodjelni kupaći kostim Ellesse logo na grudima Bretele koje se ukrštaju na prednjoj strani Materijal: 86% najlon/14% elastin.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Ellesse LADIES SWIMSUIT je jednodjelni ženski kupaći kostim sjajnog sportskog stila.
Bretele koje se ukrštaju na prednjoj strani daju ovom kupaćem kostimu interesantan, nesvakidašnji izgled, a veliki Ellesse logo na grudima odaje kom brendu pripada vaša naklonost.
Savršena kombinacija materijala, omogućava brzo sušenje za vaše potpuno uživanje u svim čarolijama vrelog ljetnjeg dana na plaži ili bazenu.
Sjajan dizajn ovog kupaćeg kostima omogućava vam da budete aktivni koliko god to želite, a da pri tome budete sigurni da će sve stajati na svom mjestu.
Uz Ellesse LADIES SWIMSUIT jednodjelni kupaći kostim možete u potpunosti da se prepustite uživanju i razmišljate samo o tome kako da na najbolji mogući način provedete dan.
Specifikacija:

  • Ženski jednodjelni kupaći kostim
  • Ellesse logo na grudima
  • Bretele koje se ukrštaju na prednjoj strani
  • Materijal: 86% najlon/14% elastin

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Kupaći kostim jednodjelni
    Uzrast Za odrasle
    Pol Za žene
    Namjena Plivanje
    Brend Ellesse
    Trenutno nema komentara
    Ellesse Ladies Swimsuit
    Kupaći kostim jednodjelni
    Ellesse Ladies Swimsuit