Pretraži sajt
Nike Sportswear Heritage
Nike Sportswear Heritage
Nike Sportswear Heritage
Nike Sportswear Heritage
Nike Sportswear Heritage
Nike Sportswear Heritage
Šifra artikla: DD5671-010
Nike

Nike Sportswear Heritage

Šifra artikla: DD5671-010
Nike Sportswear Heritage ženska dukserica crpi svoju inspiraciju iz klasičnih stilova '90 kako bi stvorila retro model, uz ležeran i udoban osjećaj savršen za svaki dan. Dizajnirana sa blago sječenim krojem koji doseže do bokova, ova dukserica daje prijatan i mekan osjećaj. Rajsferšlus cijelom dužinom,  prostrani kroj i podesiva kapuljača, idealni su za slojevito oblačenje i neophodnu toplinu tokom zimske sezone. Izrađena je od brušenog flisa koji pruža osjećaj udobnosti i komrfora tokom hladinh dana. Uživajte u cjelodnevnoj udobnosti i jedinstvenom stilu koji dolazi iz legendarne Nike Sportswear Heritage kolekcije..

Specijalna FLEECE kolekcija izrađena je od najkvalitetnijih materijala, skrojenih da obezbijede najbolje rezultate. Korišćeni materijali su savitljivi i ispunjeni laganim slojem plišane pjene, sa ciljem blokiranja hladnog vazduha, kako bi se u zimskim uslovima toplota tijela zadržala što duže. Sve FLEECE modele pogledajte OVDJE

Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Nike Sportswear Heritage ženska dukserica crpi svoju inspiraciju iz klasičnih stilova '90 kako bi stvorila retro model, uz ležeran i udoban osjećaj savršen za svaki dan. Dizajnirana sa blago sječenim krojem koji doseže do bokova, ova dukserica daje prijatan i mekan osjećaj. Rajsferšlus cijelom dužinom,  prostrani kroj i podesiva kapuljača, idealni su za slojevito oblačenje i neophodnu toplinu tokom zimske sezone. Izrađena je od brušenog flisa koji pruža osjećaj udobnosti i komrfora tokom hladinh dana. Uživajte u cjelodnevnoj udobnosti i jedinstvenom stilu koji dolazi iz legendarne Nike Sportswear Heritage kolekcije.

Specifikacija:

  • Ženska dukserica – lifestyle
  • Opušten kroj 
  • Blago sječena dužina do bokova
  • Rajsferšlus cijelom dužinom
  • Podesiva kapuljača 
  • Ranfle na rukavima i oko struka 
  • Mašinsko pranje
  • Sastav: 52% pamuk, 20% polyester, 28% rejon
  • Boja: crna – Black/Dark Smoke Grey/White
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Proizvodi
Brend Nike
Namjena Lifestyle
Uzrast Za odrasle
Pol Za žene
Trenutno nema komentara
Nike Sportswear Heritage
Proizvodi
Nike Sportswear Heritage