Pretraži sajt
adidas W FI 3B HOODIE
Šifra artikla: H32527
adidas

adidas W FI 3B HOODIE

Šifra artikla: H32527
Šifra proizvođača: EKT20
adidas W FI 3B HOODIE ženska lifestyle dukserica sa kapuljačom će vam pružiti osjećaj komora i relaksacije tokom cijelog dana. Veliki adidas logo na grudima će svima staviti do znanja da ste vi sportski tip.Mekani pamuk od kojeg je sačinjena će prijati vašoj koži i pružiti vam osjećaj neprikosnovene udobnosti. Prostrana kapuljača sa učkurom će vas štiti od vjetra i kiše kada je to najpotrebnije. Obucite adidas W FI 3B HOODIE žensku lifestyle duksericu i uživajte tokom cijelog dana.SPECIFIKACIJA: Kapuljača sa učkurom Ranfla na rukavima  adidas logo na grudima.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

adidas W FI 3B HOODIE ženska lifestyle dukserica sa kapuljačom će vam pružiti osjećaj komora i relaksacije tokom cijelog dana. Veliki adidas logo na grudima će svima staviti do znanja da ste vi sportski tip.
Mekani pamuk od kojeg je sačinjena će prijati vašoj koži i pružiti vam osjećaj neprikosnovene udobnosti. Prostrana kapuljača sa učkurom će vas štiti od vjetra i kiše kada je to najpotrebnije. Obucite adidas W FI 3B HOODIE žensku lifestyle duksericu i uživajte tokom cijelog dana.
SPECIFIKACIJA:

  • Kapuljača sa učkurom
  • Ranfla na rukavima 
  • adidas logo na grudima

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Dukserica
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za odrasle
    Brend adidas
    Pol Za žene
    Kolekcija Sportswear
    Trenutno nema komentara
    adidas W FI 3B HOODIE
    Dukserica
    adidas W FI 3B HOODIE