Pretraži sajt
Nike Sportswear Club Feece
Šifra artikla: BV2654-709
Nike

Nike Sportswear Club Feece

Šifra artikla: BV2654-709
Nike Sportswear Club Fleece Pullover Hoodie je muški duks sa kapuljačom koji vam daje meki komfor u urbanom stilu za uzvišeni, svakidašnji izgled, jer ovaj duks možete doslovno nositi svakog dana. Postava kapuljače, izrađena od mekog pamuka, je meka i prozračna, a kapuljača se podešava učkurom pa je možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama. Tkanina na leđima je lagano četkana kako bi vam pružila ultra mekoću i udobnost. Veliki prednji džep vam može poslužiti kao prostor za odlaganje vaših sitnica poput telefona, ključeva ili novčanika. Specifikacija: Ranfle na rukavima i oko struka Kapuljača koju podešavate učkurom Veliki prednji džep Mašinsko pranje Materijal osnove: 80% pamuk/20% poliester Materijal postave kapuljače: 100% pamuk.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Nike Sportswear Club Fleece Pullover Hoodie je muški duks sa kapuljačom koji vam daje meki komfor u urbanom stilu za uzvišeni, svakidašnji izgled, jer ovaj duks možete doslovno nositi svakog dana.
Postava kapuljače, izrađena od mekog pamuka, je meka i prozračna, a kapuljača se podešava učkurom pa je možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama. Tkanina na leđima je lagano četkana kako bi vam pružila ultra mekoću i udobnost. Veliki prednji džep vam može poslužiti kao prostor za odlaganje vaših sitnica poput telefona, ključeva ili novčanika.
Specifikacija:

  • Ranfle na rukavima i oko struka
  • Kapuljača koju podešavate učkurom
  • Veliki prednji džep
  • Mašinsko pranje
  • Materijal osnove: 80% pamuk/20% poliester
  • Materijal postave kapuljače: 100% pamuk

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Dukserica
    Brend Nike
    Namjena Lifestyle
    Pol Za muškarce
    Uzrast Za odrasle
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:2
    Dukserica FN0247-104
    62,40 EUR
    Ušteda 20%
    78,00 EUR
    Dodajte u korpu
    Nike Sportswear Club Feece
    Dukserica
    Nike Sportswear Club Feece