Pretraži sajt
Under Armour UA HG Armour Taped 7/8 LegNS
Šifra artikla: 1361014-410
Under Armour

Under Armour UA HG Armour Taped 7/8 LegNS

Šifra artikla: 1361014-410
Under Armour Women's HeatGear® Armour No-Slip Waistband Taped Ankle Leggings su ženske helanke za trening vrhunskih performansi i modernog izgleda. Bez obzira na sport kojim se bavite, ove svestrane helanke predstavljaju esenciju svakog ozbiljnog treninga. Savršena su kombinacija laganog komfora i rastegljive podrške, koja će olakšati vaše vježbanje i učiniti ga prijatnijim. Izrađene su od ultralagane HeatGear® tkanine sa odlikama superiornog pokrivanja, bez dodatne težine. Tkanina efikasno uklanja znoj sa kože i brzo se suši, tako da ostajete prijatno rashlađeni i tokom intenzivnog vježbanja. Njena četvorostrana konstrukcija dopušta visoku rastegljivost, što doprinosi potpunoj slobodi pokreta, bez ometanja ili neprijatnog stezanja.Tehnologija protiv neugodnih mirisa sprečava razvoj mikroba i pomaže vam da budete bezbrižni i fokusirani na vaše ciljeve. Ergonomski oblikovani i potpuno ravni šavovi vam pružaju više komfora, bez pomijeranja ili uvrtanja. UA No-Slip Waistband visoki pojas dizajniran je za optimalnu pokrivenost i savršeno pristajanje. Helanke obuhvataju i manji džep u prednjem dijelu pojasa u koji možete smjestiti telefon ili druge sitnice.Specifikacija: Ženske helanke za trening HeatGear® materijal Visoki elastični pojas za savršeno pristajanje Prednji džep na pojasu Tehnologija protiv neprijatnih mirisa i stvaranja mikroba Materijal je rastegljiv u sva četiri pravca Sastav: 87% poliester, 13% elastin.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Under Armour Women's HeatGear® Armour No-Slip Waistband Taped Ankle Leggings su ženske helanke za trening vrhunskih performansi i modernog izgleda. Bez obzira na sport kojim se bavite, ove svestrane helanke predstavljaju esenciju svakog ozbiljnog treninga. Savršena su kombinacija laganog komfora i rastegljive podrške, koja će olakšati vaše vježbanje i učiniti ga prijatnijim. Izrađene su od ultralagane HeatGear® tkanine sa odlikama superiornog pokrivanja, bez dodatne težine. Tkanina efikasno uklanja znoj sa kože i brzo se suši, tako da ostajete prijatno rashlađeni i tokom intenzivnog vježbanja. Njena četvorostrana konstrukcija dopušta visoku rastegljivost, što doprinosi potpunoj slobodi pokreta, bez ometanja ili neprijatnog stezanja.
Tehnologija protiv neugodnih mirisa sprečava razvoj mikroba i pomaže vam da budete bezbrižni i fokusirani na vaše ciljeve. Ergonomski oblikovani i potpuno ravni šavovi vam pružaju više komfora, bez pomijeranja ili uvrtanja. UA No-Slip Waistband visoki pojas dizajniran je za optimalnu pokrivenost i savršeno pristajanje. Helanke obuhvataju i manji džep u prednjem dijelu pojasa u koji možete smjestiti telefon ili druge sitnice.
Specifikacija:

  • Ženske helanke za trening
  • HeatGear® materijal
  • Visoki elastični pojas za savršeno pristajanje
  • Prednji džep na pojasu
  • Tehnologija protiv neprijatnih mirisa i stvaranja mikroba
  • Materijal je rastegljiv u sva četiri pravca
  • Sastav: 87% poliester, 13% elastin

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Donji dio trenerke
    Uzrast Za odrasle
    Namjena Trening
    Pol Za žene
    Brend Under Armour
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Under Armour UA HG Armour Taped 7/8 LegNS
    Donji dio trenerke
    Under Armour UA HG Armour Taped 7/8 LegNS