Pretraži sajt
Ellesse LADIES HERITAGE T-SHIRT
Šifra artikla: ELA203F805-05
Ellesse

Ellesse LADIES HERITAGE T-SHIRT

Šifra artikla: ELA203F805-05
ELLESSE LADIES HERITAGE T-SHIRT ženska majica je osnovna potreba svake ženske garderobe. Mek, prozračan pamuk od koga je ova majica u potpunosti napravljena pored toga što će vašoj koži omogućiti da diše, daće vam udobnost koja će vas pratiti gdje god da idete.Jednostavan, svedeni dizajn ove majice omogućava vam da je lako uklapate i kombinujete. Uzak kroj sa malo većim okruglim izrezom oko vrata ističe vašu ženstvenost, a veliki Ellesse logo na grudima govori da volite sport i sportski stil.Specifikacija: Uzak kroj Ženska majica na kratke rukave Veći okrugao izrez oko vrata Materijal: 100%  pamuk.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

ELLESSE LADIES HERITAGE T-SHIRT ženska majica je osnovna potreba svake ženske garderobe. Mek, prozračan pamuk od koga je ova majica u potpunosti napravljena pored toga što će vašoj koži omogućiti da diše, daće vam udobnost koja će vas pratiti gdje god da idete.
Jednostavan, svedeni dizajn ove majice omogućava vam da je lako uklapate i kombinujete. Uzak kroj sa malo većim okruglim izrezom oko vrata ističe vašu ženstvenost, a veliki Ellesse logo na grudima govori da volite sport i sportski stil.
Specifikacija:

  • Uzak kroj
  • Ženska majica na kratke rukave
  • Veći okrugao izrez oko vrata
  • Materijal: 100%  pamuk

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Majica kratkih rukava
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za odrasle
    Pol Za žene
    Brend Ellesse
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Ellesse LADIES HERITAGE T-SHIRT
    Majica kratkih rukava
    Ellesse LADIES HERITAGE T-SHIRT