Pretraži sajt
Under Armour Live Sportstyle Graphic SS
Šifra artikla: 1361182-002
Under Armour

Under Armour Live Sportstyle Graphic SS

Šifra artikla: 1361182-002
Under Armour Girls' UA Sportstyle Graphic Short Sleeve je dječja majica dizajnirana kako bi pružila podršku aktivnim djevojčicama tokom svakodnevnih treninga.Savršeno lagana i udobna, ova majica kratkih rukava donosi Charged Cotton® tehnologiju koja ima sve odlike vrhunskog pamuka, ali se neuporedivo brže suši.Materijal je prijatan u dodiru sa kožom i rastegljiv je u sva četiri pravca, što doprinosi potpunoj slobodi pokreta, bez ometanja ili neprijatnog stezanja.Majica je standardnog kroja i prati liniju tijela, pružajući savršen komfor i tokom cjelodnevnog nošenja.Kontrastna grafika u vidu predimenzioniranog logotipa i natpisa brenda u prvi plan stavlja njihovu sportsku opredjeljenost.Specifikacija: Dječja majica kratkih rukava- trening, lifestyle Produžen i oblikovan zadnji rub za bolju pokrivenost Charged Cotton® udoban, brzosušeći materijal Materijal je rastegljiv u sva četiri pravca Sastav: 60% pamuk, 40% poliester .
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Under Armour Girls' UA Sportstyle Graphic Short Sleeve je dječja majica dizajnirana kako bi pružila podršku aktivnim djevojčicama tokom svakodnevnih treninga.
Savršeno lagana i udobna, ova majica kratkih rukava donosi Charged Cotton® tehnologiju koja ima sve odlike vrhunskog pamuka, ali se neuporedivo brže suši.
Materijal je prijatan u dodiru sa kožom i rastegljiv je u sva četiri pravca, što doprinosi potpunoj slobodi pokreta, bez ometanja ili neprijatnog stezanja.
Majica je standardnog kroja i prati liniju tijela, pružajući savršen komfor i tokom cjelodnevnog nošenja.
Kontrastna grafika u vidu predimenzioniranog logotipa i natpisa brenda u prvi plan stavlja njihovu sportsku opredjeljenost.
Specifikacija:

  • Dječja majica kratkih rukava- trening, lifestyle
  • Produžen i oblikovan zadnji rub za bolju pokrivenost
  • Charged Cotton® udoban, brzosušeći materijal
  • Materijal je rastegljiv u sva četiri pravca
  • Sastav: 60% pamuk, 40% poliester

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Majica kratkih rukava
    Namjena Trening
    Uzrast Za tinejdžere (8-14 g.)
    Brend Under Armour
    Pol Za djevojčice
    Trenutno nema komentara
    Under Armour Live Sportstyle Graphic SS
    Majica kratkih rukava
    Under Armour Live Sportstyle Graphic SS