Pretraži sajt
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Umbro TARGET IC
Šifra artikla: UMF211M124-01
Umbro

Umbro TARGET IC

Šifra artikla: UMF211M124-01
Umbro TARGET su muške patike za fudbal koje su pogodne za igru u sali, bez obzira na to da li se sportom bavite rekreativno ili profesionalno. One ohrabruju na igru i stalno napredovanje. U njima ljubav prema najpopularnijoj igri na svijetu iz dana u dan postaje sve jača. Klasičan sportski stil donosi sportsku eleganciju na terenu. Dizajnirane su da pruže stabilnost i omoguće lako i sigurno kretanje po terenu.U njima ste brži, spretniji, lako menjate pravac i brzinu kretanja, bez bojazni da ćete proklizati. Izdržljivo gornjište od kombinacije sintetičke kože i tekstila lako je za održavanje i traje dugo. Specifična tekstura gonjeg dijela omogućava bolji kontakt sa loptom, kao i kontrolu šuta. Gumeni đon sa brazdama obezbjeđuje odličnu trakciju. Phylon pjena pojačava udobnost i obezbjeđuje komfor pod stopalima do poslednjeg zvižduka na terenu. Umbro logo u kontrasnoj boji upotpunjuje sportski izgled ovih muških patika za fudbal i motiviše vas da pokažete svo svoje umjeće na terenu.Specifikacija: Muške patike za fudbal za igru u sali Plitak profil/pertlanje Gornjište od sintetičke kože Gumeni đon.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Umbro TARGET su muške patike za fudbal koje su pogodne za igru u sali, bez obzira na to da li se sportom bavite rekreativno ili profesionalno. One ohrabruju na igru i stalno napredovanje. U njima ljubav prema najpopularnijoj igri na svijetu iz dana u dan postaje sve jača. Klasičan sportski stil donosi sportsku eleganciju na terenu. Dizajnirane su da pruže stabilnost i omoguće lako i sigurno kretanje po terenu.
U njima ste brži, spretniji, lako menjate pravac i brzinu kretanja, bez bojazni da ćete proklizati. Izdržljivo gornjište od kombinacije sintetičke kože i tekstila lako je za održavanje i traje dugo. Specifična tekstura gonjeg dijela omogućava bolji kontakt sa loptom, kao i kontrolu šuta. Gumeni đon sa brazdama obezbjeđuje odličnu trakciju. Phylon pjena pojačava udobnost i obezbjeđuje komfor pod stopalima do poslednjeg zvižduka na terenu. Umbro logo u kontrasnoj boji upotpunjuje sportski izgled ovih muških patika za fudbal i motiviše vas da pokažete svo svoje umjeće na terenu.
Specifikacija:

  • Muške patike za fudbal za igru u sali
  • Plitak profil/pertlanje
  • Gornjište od sintetičke kože
  • Gumeni đon

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Proizvodi
    Pol Za muškarce
    Uzrast Za odrasle
    Namjena Fudbal
    Brend Umbro
    Trenutno nema komentara
    Umbro TARGET IC
    Proizvodi
    Umbro TARGET IC