Pretraži sajt
Umbro LIGHT SPEED IC
Šifra artikla: UMF211M120-05
Umbro

Umbro LIGHT SPEED IC

Šifra artikla: UMF211M120-05
Umbro LIGHT SPEED su muške patike za fudbal predviđene za igru u sali, bez obzira da li se sportom bavite profesionalno ili rekreativno.Dizajnirane su da pruže stabilnost i omoguće vam lako kretanje po terenu. U njima ste brži, spretniji, lako mijenjate pravac i brzinu kretanja, bez bojazni da ćete proklizati.Izdržljivo gornjište od sintetičke kože lako je za održavanje i traje dugo.Gumeni đon sa usjecima u različitim pravcima obezbjeđuje odličnu trakciju.Umbro logo upotpunjuje sportski izgled ovih muških patika za fudbal i motiviše vas da pokažete svo svoje umjeće na terenu.Specifikacija: Muške patike za fudbal/futsal Plitak profil/pertlanje Gornjište od sintetičke kože Gumeni đon.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Umbro LIGHT SPEED su muške patike za fudbal predviđene za igru u sali, bez obzira da li se sportom bavite profesionalno ili rekreativno.
Dizajnirane su da pruže stabilnost i omoguće vam lako kretanje po terenu. U njima ste brži, spretniji, lako mijenjate pravac i brzinu kretanja, bez bojazni da ćete proklizati.
Izdržljivo gornjište od sintetičke kože lako je za održavanje i traje dugo.
Gumeni đon sa usjecima u različitim pravcima obezbjeđuje odličnu trakciju.
Umbro logo upotpunjuje sportski izgled ovih muških patika za fudbal i motiviše vas da pokažete svo svoje umjeće na terenu.
Specifikacija:

  • Muške patike za fudbal/futsal
  • Plitak profil/pertlanje
  • Gornjište od sintetičke kože
  • Gumeni đon

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Patike
    Pol Za muškarce
    Uzrast Za odrasle
    Namjena Fudbal
    Brend Umbro
    Trenutno nema komentara
    Umbro LIGHT SPEED IC
    Patike
    Umbro LIGHT SPEED IC