Pretraži sajt
Nike Waflle One
Šifra artikla: DC0481-003
Nike

Nike Waflle One

Šifra artikla: DC0481-003
Nike Waflle One su patike za djecu uzrasta od 8-14 godina. Ove patike su idealan izbor za svakodnevno nošenje i dinamičnu rutina školaraca. Kreirane su da pruže savršenu udobnost, prijanjanje i fleksibilnost tokom svih dnevnih aktivnosti.Prozračni gornji dio od mrežastog materijala omogućava optimalnu cirkulaciju vazduha, dok kožni djelovi donose  stabilnost stopala i izdržljivost. Gumeni đon je blago uzdignut i obezbjeđuje odlično prianjanje na različite površine, dodatno osiguravajući stopalo i pružajući stabilnost. Moderan dizajn i bezpogovorna udobnost su dobitna kombinacija uz ove Nike Waflle One patike za djecu.Specifikacija:Patike za djecu– lifestyle    Plitak profil    Pertlanje    Gornji dio: mrežasti materijali i koža    Gumeni đon  .
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Nike Waflle One su patike za djecu uzrasta od 8-14 godina. Ove patike su idealan izbor za svakodnevno nošenje i dinamičnu rutina školaraca. Kreirane su da pruže savršenu udobnost, prijanjanje i fleksibilnost tokom svih dnevnih aktivnosti.
Prozračni gornji dio od mrežastog materijala omogućava optimalnu cirkulaciju vazduha, dok kožni djelovi donose  stabilnost stopala i izdržljivost. Gumeni đon je blago uzdignut i obezbjeđuje odlično prianjanje na različite površine, dodatno osiguravajući stopalo i pružajući stabilnost. Moderan dizajn i bezpogovorna udobnost su dobitna kombinacija uz ove Nike Waflle One patike za djecu.
Specifikacija:

  • Patike za djecu– lifestyle    
  • Plitak profil    
  • Pertlanje    
  • Gornji dio: mrežasti materijali i koža    
  • Gumeni đon  

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Patike
    Brend Nike
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za tinejdžere (8-14 g.)
    Pol Za dječake
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Nike Waflle One
    Patike
    Nike Waflle One