Pretraži sajt
Under Armour Grade School UA Charged Pursuit 2
Šifra artikla: 3022860-002
Under Armour

Under Armour Grade School UA Charged Pursuit 2

Šifra artikla: 3022860-002
Under Armour UA GS Charged Pursuit 2 su dječje patike za trčanje za sve trkače kojima je potrebna fleksibilnost, udobnost i svestranost na stazi.Gornjište je izrađeno od savršeno laganog i prozračnog mrežastog materijala koji donosi stalnu cirkulaciju vazduha. Pjenom ispunjene obloge oko članka i ispod jezika pojačavaju udobnost tokom intenzivnog treninga. Srednji dio đona ispunjen je dualnom pjenom koja je čvršća ispod pete, a mekša na prednjem dijelu stopala i donosi vrhunski spoj udobnosti i povratka eksplozivne energije sa svakim dodirom tla. Čvrst i izdržljiv gumeni đon pruža potporu na zonama najvećeg opterećenja i doprinosi većoj izdržljivosti i superiornom prijanjanju na podlogu. Ove uniseks patike za trčanje odličan su saveznik u postizanju najboljih performansi na treningu.Specifikacija:Dječje patike za trčanje Pertlanje Prozračno mrežasto gornjište Charged Cushioning® penasti ispun srednjeg đona Gumeni đon.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Under Armour UA GS Charged Pursuit 2 su dječje patike za trčanje za sve trkače kojima je potrebna fleksibilnost, udobnost i svestranost na stazi.
Gornjište je izrađeno od savršeno laganog i prozračnog mrežastog materijala koji donosi stalnu cirkulaciju vazduha. Pjenom ispunjene obloge oko članka i ispod jezika pojačavaju udobnost tokom intenzivnog treninga. Srednji dio đona ispunjen je dualnom pjenom koja je čvršća ispod pete, a mekša na prednjem dijelu stopala i donosi vrhunski spoj udobnosti i povratka eksplozivne energije sa svakim dodirom tla. Čvrst i izdržljiv gumeni đon pruža potporu na zonama najvećeg opterećenja i doprinosi većoj izdržljivosti i superiornom prijanjanju na podlogu. Ove uniseks patike za trčanje odličan su saveznik u postizanju najboljih performansi na treningu.
Specifikacija:

  • Dječje patike za trčanje
  • Pertlanje
  • Prozračno mrežasto gornjište
  • Charged Cushioning® penasti ispun srednjeg đona
  • Gumeni đon

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Proizvodi
    Uzrast Za tinejdžere (8-14 g.)
    Namjena Trčanje
    Brend Under Armour
    Pol Za djevojčice
    Trenutno nema komentara
    Under Armour Grade School UA Charged Pursuit 2
    Proizvodi
    Under Armour Grade School UA Charged Pursuit 2