Pretraži sajt
Ellesse MENS POLO SHIRT
Šifra artikla: ELA211M701-02
Ellesse

Ellesse MENS POLO SHIRT

Šifra artikla: ELA211M701-02
Kada ujutru stanete ispred ormara i razmišljate o danu pred vama i gdje će vas on odvesti, sjajno je da imate makar jednu ellesse Polo Majica MENS POLO SHIRT mušku polo majicu, zato što će vam pojednostaviti tu nekada iscrpljujuću odluku.Klasična polo majica je savršen izbor i za posao, i za izlazak u podnevnim ili večernjim satima, možete je nositi uz farmerke, trenerku ili bermude, na vama je izbor, a svedeni stil ellesse Polo Majica MENS POLO SHIRT muške majice čini je uklopivom uz doslovno bilo šta. Uz sve te pogodnosti, sa ovom majicom dobijate i paket savršene udobnosti i prozračnosti. Diskretan i trendi ellesse logo na lijevoj strani grudi, govori da, bez obzira na elegantan izgled koji vam ova majica daje, vi ipak preferirate sportski stil.Specifikacija: Ženski šorts Elastični pojas Materijal: 100% pamuk.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Kada ujutru stanete ispred ormara i razmišljate o danu pred vama i gdje će vas on odvesti, sjajno je da imate makar jednu ellesse Polo Majica MENS POLO SHIRT mušku polo majicu, zato što će vam pojednostaviti tu nekada iscrpljujuću odluku.
Klasična polo majica je savršen izbor i za posao, i za izlazak u podnevnim ili večernjim satima, možete je nositi uz farmerke, trenerku ili bermude, na vama je izbor, a svedeni stil ellesse Polo Majica MENS POLO SHIRT muške majice čini je uklopivom uz doslovno bilo šta. Uz sve te pogodnosti, sa ovom majicom dobijate i paket savršene udobnosti i prozračnosti. Diskretan i trendi ellesse logo na lijevoj strani grudi, govori da, bez obzira na elegantan izgled koji vam ova majica daje, vi ipak preferirate sportski stil.
Specifikacija:

  • Ženski šorts
  • Elastični pojas
  • Materijal: 100% pamuk

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Polo majica
    Namjena Lifestyle
    Pol Za muškarce
    Uzrast Za odrasle
    Brend Ellesse
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Polo majica ELA221M701-01
    14,50 EUR
    Ušteda 50%
    29,00 EUR
    Dodajte u korpu
    Ellesse MENS POLO SHIRT
    Polo majica
    Ellesse MENS POLO SHIRT