Pretraži sajt
Champion GIRLS NEON SET
Šifra artikla: CHA211G400-10
Champion

Champion GIRLS NEON SET

Šifra artikla: CHA211G400-10
Champions Girls Neon Set je dječji set za djevojčice koje su spremne da uživaju u toplim danima. Ovaj dječji set se sastoji od šortsa i majice kratkih rukava, a namijenjen je djevojčicama uzrasta od 4 do 10 godina. Šorts i majica su sačinjeni od pamuka koji je prijatan u dodiru sa njihovom kožom i tokom cjelodnevnog nošenja. Zabavna grafika donosi sa sobom bezbrižan duh ljetnjih dana. Šorts posjeduje elastični pojas sa učkurom za podešavanja prema njihovim potrebama. Sa ovim dječjim setom vaše djevojčice su spremne za njihovu veselu igru svakog dana.Specifikacija: Dječji set za djevojčice – lifestyle Majica i šorts Elastični pojas sa učkurom Sastav: 100% pamuk.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Champions Girls Neon Set je dječji set za djevojčice koje su spremne da uživaju u toplim danima. Ovaj dječji set se sastoji od šortsa i majice kratkih rukava, a namijenjen je djevojčicama uzrasta od 4 do 10 godina.
Šorts i majica su sačinjeni od pamuka koji je prijatan u dodiru sa njihovom kožom i tokom cjelodnevnog nošenja. Zabavna grafika donosi sa sobom bezbrižan duh ljetnjih dana. Šorts posjeduje elastični pojas sa učkurom za podešavanja prema njihovim potrebama. Sa ovim dječjim setom vaše djevojčice su spremne za njihovu veselu igru svakog dana.
Specifikacija:

  • Dječji set za djevojčice – lifestyle
  • Majica i šorts
  • Elastični pojas sa učkurom
  • Sastav: 100% pamuk

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Šorc i majica
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za manju djecu (4-10 g.)
    Pol Za djevojčice
    Brend Champion
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Šorc i majica CHA231G400-10
    16,80 EUR
    Ušteda 40%
    28,00 EUR
    Dodajte u korpu
    Champion GIRLS NEON SET
    Šorc i majica
    Champion GIRLS NEON SET