Pretraži sajt
Asics Basic Kneepad
Asics Basic Kneepad
Asics Basic Kneepad
Asics Basic Kneepad
Šifra artikla: 146814-0001
Asics

Asics Basic Kneepad

Šifra artikla: 146814-0001
Asics Basic uniseks štitnici za koljena pružiće vam podršku i zaštitu za koljena, a na vama je samo da uživate u vašem omiljenom sportu.Materijal od koga su izrađeni ovi štitnici za koljena omogućava efikasno odvođenje vlage i znoja, istovremeno pružajući hlađenje. Pored toga na zadnjoj strani jastučića za koljena postoji i rupa koja pruža dodatnu prozračnost. Svojim modernim dizajnom ovi štitnici za koljena će minimizirati trenje i iritaciju kože, tako da ćete biti u mogućnosti da se usredsredite na brzinu i performanse bez osjećaja neprijatnosti. Ergonomski dizajnirana, rastegljiva i izdržljiva tkanina olakšava navlačenje i skidanje, a kada budu na svom mjestu, ovi štitnici će se savršeno uklopiti u konture vaših koljena omogućavajući udobno i dugotrajno nošenje.Specifikacija: Uniseks štitnici za koljena Asics logo.
Prosečna ocena:
5
2 ocjene
2 ocjene
2
(Oceni)
20,00 EUR
20,00 EUR
16,00 EUR
Ušteda: 4,00 EUR
Obavijesti me o popustu
  • L
  • XL
Izaberite količinu: 1 Kom
2
1
Potrebno je odabrati željenu veličinu!
Sačuvajte u listi želja
Sačuvajte u listi želja

Asics Basic uniseks štitnici za koljena pružiće vam podršku i zaštitu za koljena, a na vama je samo da uživate u vašem omiljenom sportu.

Materijal od koga su izrađeni ovi štitnici za koljena omogućava efikasno odvođenje vlage i znoja, istovremeno pružajući hlađenje. Pored toga na zadnjoj strani jastučića za koljena postoji i rupa koja pruža dodatnu prozračnost. Svojim modernim dizajnom ovi štitnici za koljena će minimizirati trenje i iritaciju kože, tako da ćete biti u mogućnosti da se usredsredite na brzinu i performanse bez osjećaja neprijatnosti. Ergonomski dizajnirana, rastegljiva i izdržljiva tkanina olakšava navlačenje i skidanje, a kada budu na svom mjestu, ovi štitnici će se savršeno uklopiti u konture vaših koljena omogućavajući udobno i dugotrajno nošenje.
Specifikacija:

  • Uniseks štitnici za koljena
  • Asics logo

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Štitnici
    Uzrast Za odrasle
    Pol Unisex
    Namjena Odbojka
    Brend Asics

    Posljednje ocjene proizvoda

    Prikazane ocjene dobijene su isključivo od korisnika koji su kupili proizvod.
    Milica
    Milica
    21.02.2024. 22:44
    Emira
    Emira
    16.12.2023. 16:08
    Asics Basic Kneepad
    Štitnici
    Asics Basic Kneepad