DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Novosti
16.10.2019.

POSTANI DIO EKIPE!

Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odjeće i opreme, sa više od 350 radnji u devet zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima koji bi se pridružili našem uspješnom timu.

Ovoga puta, tražimo mlade ljude, spremne za učenje i usavršavanje. Ukoliko ste se prijavili za Program stručnog osposobljavanja ove godine, tražimo „pojačanja“ u sektorima:

  • Marketing – 1 izvršilac
  • IT – 1 izvršilac
  • Finansije i računovodstvo – 2 izvršioca

 

KAKO DA ODABEREM PRAVU POZCIJU?

Ukoliko si kreativna/kreativan, voliš dinamiku, živiš društvene mreže i želiš da svoju kreativnost primijeniš stvarajući i implementirajući inovativne kampanje za promociju najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Converse, Champion, ellesse i mnogih drugih), onda je pozicija u sektoru MARKETINGA prava za tebe. Sa nama ćeš proći sve korake u postavljanju digitalnih i tradicionalnih marketing kampanja, oglašavanju na svim kanalima komunikacije, planiranju i budžetiranju, kao i metriku, analtiku i kreiranje izvještaja.

Ukoliko te privlači osmišljavanje, sprovođenje i nadgledanje svih aspekata softverske i hardverske infrastrukture kompanije, IT sektor je za tebe. Imamo velike planove za razvoj, koji uključuju izazovne i inovativne projekte za uneprjeđenje informacionog sistema, tokom kojih možeš steći vještine i znanja potrebne za rad u jednoj od najperspektivnijih industrija. Ako si se pronašla/pronašao u ovom opisu, pozivamo te da se prikljjučiš našem IT timu.

Ukoliko su tvoje jače strane pedantnost, njegovanje analtičkog pristupa i temeljnost u radu, a želiš da naučiš da izrađuješ, održavaš i arhiviraš finansijsku dokumentaciju, sastavljaš finansijske iskaze i izvještaje i vodiš poslovne knjige – onda je pozcija u sektoru FINANSIJA I RAČUNOVODSTVA prava za tebe.

 

GDJE SE NALAZIMO?

Sva radna mjesta se nalaze u Podgorici, u novoj i savremeno opremljenoj poslovnoj zgradi, gdje ćeš imati idealne uslove za učenje i rad.

Ukoliko imaš pitanja, piši nam putem maila na: info@sportvision.me.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Sep.
2020.
Novosti
Započinjemo jesenju sezonu, sa novim Champion kombinacijama, koje možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Uz kombinacije ovog brenda pokrenite n...
02.
Sep.
2020.
Novosti
Školarci sigurno s nestrpljenjem očekuju početak nove školske godine.
25.
Aug.
2020.
Novosti
DOO Sport Vision oglašava slobodno radno mjesto: PRODAVAC (M/Ž)
string(0) ""
string(0) ""