Pretraži sajt

Najčešća pitanja

POTREBNA VAM JE NAŠA POMOĆ?

POZOVITE NAS NA 020/690-200 ILI NAM PIŠITE.

Proces poručivanja je vrlo jednostavan. Poručivanje se vrši na sajtu u nekoliko koraka. Odaberete željeni proizvod, kliknete na potrebnu veličinu i dodate je u korpu. Potom kliknete na korpu na vrhu strane i pratite instrukcije na stranici. Popunite sva potrebna polja i na kraju kliknete na dugme Potvrdi narudžbu. Uputstvo za kreiranje porudžbine možete naći na našem sajtu ovdje.

Ograničenja u pogledu minimalnog iznosa korpe ne postoje! Poručite šta god poželite, a za sve narudžbine preko 30EUR dostava je besplatna. Za narudžbe manje od 30EUR trošak poštarine je 3EUR.

Vaučer možete iskorisiti ukoliko ste registrovani i ulogovani na naš sajt. U korpi ispod poručenih artikala imaćete polje Unesi tiket, gdje unosite Vaš vaučer. Više o načinu kopovine možete pogledati ovdje.

Isporuka porudžbina moguća je isključivo na teritoriji Crne Gore. U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe izvan teritorije Crne Gore.

Artikle poručene putem Online prodavnice nije moguće mijenjati niti reklamirati u Sport Vision maloprodajnim objektima. Način zamjene artikla možete naći OVDJE, a način reklamacije artikla možete naći OVDJE

Vozači naše kompanije ili kuriri Montenomax-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima od 08:00 do 16:00 časova i subotom od 08:00 do 14:00 časova. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Plaćanje se može izvršiti gotovinom, kuriru prilikom isporuke i bankovnim karticama jednokratno  u trenutnu kupovine.

Ne brinite! Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Isporuka se vrši svakim radnim danom u periodu od 8-16h. Za pojedine veće gradove, isporuka je moguća i subotom od 8-14h. Isporuka u manjim mjestima vrši se dva do tri puta sedmično.

Možete izvršiti povrat novca za kupljene artikle. Više detalja o tome pogledajte OVDJE.

Moguće je zamjeniti artikal koji ste poručili za bilo koji drugi artikal iste, više ili niže cjenovne kategorije. Više o načinu zamjene pogledajte OVDJE.

Poručeni artikal možete reklamirati putem telefona na broj 020 690 200, ili pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na online@sportvision.me. Više informacija o načinu reklamacije pogledajte OVDJE

Poručene artikle možete zamjeniti. Kako to da učinite pogledajte OVDJE

Dan prije isporuke dobićete email na adresu koju ste ostavili prilikom poručivanja da u narednim danima možete očekivati isporuku. Na dan isporuke vozač naše kompanije, ili kurir Montenomax-a će vas pozvati na telefon da dogovorite vrijeme isporuke. Isporuka u manjim mjestima vrši se dva do tri puta sedmično.

Poručeni artikli se šalju sa različitih lokacija. Za jednu porudžbinu možete imati više paketa. Očekujete preostale artikle u narednim danima. 
Ukoliko poručene artikle nemamo na stanju, naši prodavci će vas o tome obavjestiti telefonom i emailom prije slanja pošiljke.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Sva plaćanja platnim karticama će biti obavljena u eurima (EUR). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema važećem kursu Centralne banke. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primjnjuju operatori platnih kartica. Navedena cijena u konvertibilnim markama koja je navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste. 

Pozovite nas na broj telefona  +382 (0)20 690 200 i mi ćemo poručiti za Vas.

Potrebno je da klinete na link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu na vrhu stranice, a zatim link "Zaboravili ste lozinku?". Nakon toga je potrebno da unesete e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.

Radno vrijeme korisničke podrške je radnim danima i subotom od 9h do 16h. Nedjeljom korisnička podrška ne radi.