Kao uspješan tim, kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filosofijom, koja se oslikava sloganom „MI SMO EKIPA“.

Sport Vision je moderna kompanija, koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost, dinamična strategija razvoja, kao i tržišna orjentisanost sa prepoznatljivim brendovima. Maloprodajna mreža broji više od 280 prodajnih objekata u 9 država -  Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji, Bugarskoj, Rumuniji i Sloveniji. 

Naša kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Albanije.

Sport Vision je partner vodećih svjetskih sportskih brendova kao što su: Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Timberland, Converse i dr. Osim toga, Sport Vision ima ugovor o licencnoj proizvodnji i distribuciji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lotto, Ellesse, Lonsdale, Karrimor i mnogih drugih.

NAŠA MISIJA

Težimo da postanemo najbolji maloprodajni lanac sportske opreme na Balkanu. Nastojimo da ostvarimo aktivnu vezu sa partnerima, klijentima i kupcima, kao i da aktivno koračamo naprijed.

NAŠA VIZIJA

Vjerujemo u napredak, pratimo i primijenjujemo novitete, ne plašimo se neistraženog i vjerujemo da ono što je dobro, mi možemo da ostvarimo! Sport Vision je sinonim za „sve na jednom mjestu“.