DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?

O nama

Kao uspješan tim, kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filosofijom, koja se oslikava sloganom „MI SMO EKIPA“.

Sport Vision je moderna kompanija, koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost, dinamična strategija razvoja, kao i tržišna orjentisanost sa prepoznatljivim brendovima. Maloprodajna mreža broji više od 280 prodajnih objekata u 9 država -  Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji, Bugarskoj, Rumuniji i Sloveniji. 

Naša kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Albanije.

Sport Vision je partner vodećih svjetskih sportskih brendova kao što su: Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Timberland, Converse i dr. Osim toga, Sport Vision ima ugovor o licencnoj proizvodnji i distribuciji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lotto, Ellesse, Lonsdale, Karrimor i mnogih drugih.

NAŠA MISIJA

Težimo da postanemo najbolji maloprodajni lanac sportske opreme na Balkanu. Nastojimo da ostvarimo aktivnu vezu sa partnerima, klijentima i kupcima, kao i da aktivno koračamo naprijed.

NAŠA VIZIJA

Vjerujemo u napredak, pratimo i primijenjujemo novitete, ne plašimo se neistraženog i vjerujemo da ono što je dobro, mi možemo da ostvarimo! Sport Vision je sinonim za „sve na jednom mjestu“.