DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?

LJETNI NIKE TRENDOVI

Da li ste videli ponudu najnovijih modela brenda Nike u našem online shop-u?

Efektne boje, krojevi koji će vam prijati tokom ljeta i najaktuelniji trendovi čekaju sve ljubitelje sportskog stila.

Pogledajte ponudu za muškarce i žene.

NIKE KOLEKCIJA ZA DJECU

Aktivno ljeto čeka dječake i djevojčice, a najbolji izbor za sve te aktivnosti jesu modeli iz nove kolekcije brenda Nike.

Uživaće u svakom pokretu noseći majice, šorceve, rančeve, patike i druge odjevne komade iz ponude u našem online shop-u.

TRENING

Materijali koji su prilagođeni ljetnim uslovima, krojevi koji savršeno prate svaki pokret za najbolju podršku tokom treninga, patike koje su sinonim za stabilnost i tokom lateralnih kretanja – nova NIKE KOLEKCIJA ZA TRENING ispuniće sve vaše kriterijume.
Pogledajte ponudu i naručite je online.

TRČANJE

Ukoliko tragate za trkačkom opremom u kojoj nema prepreka za postizanje novih rekorda, Nike kolekcija za trčanje je pravi izbor za vas. Pogledajte obuću, odjeću i opremu i birajte modele koji će vam biti najbolja podrška bez obzira na pronaciju i broj pređenih kilometara.

FUDBAL

Bravure na fudbalskom terenu mnogo je lakše izvesti u obući, odjeći i opremi brenda Nike. Pogledajte ponudu koju nose kraljevi fudbalskih terena i uvrstite je u svoju kolekciju.

Za ljubitelje košarke izdvajamo ponudu Nike modela. Uživajte u magiji igre i ponesite obuću i odjeću koju nose kraljevi košarke. Pogledajte kompletnu ponudu Nike patika za košarku.