Pretraži sajt

Magazin

Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
13.
Feb
Novosti
Kao nagradu za veliki rezultat, ispred Sport Vision-a, direktori su Dukiću uručili vaučer u iznosu od 2000€,  uz čestitke i želje za što boljim plasmanom na igrama u Parizu.
06.
Feb
Novosti
DOO Sport Vision oglašava radno mjesto!
06.
Feb
Novosti
Posjetite Sport Vision radnju u Domu revolucije od četvrtka u 12 časova, uvjerite se u široku ponudu i kupujte prvi najnovije, po super cijenama.
30.
Jan
Trčanje
Iako mislite da je možda bezbjednije da kada vidite snijeg kroz prozor ostanete kod kuće pod ćebetom, i odložite patike za trčanje do proljeća, zaista ne mora biti tako.
15.
Jan
Trendovi
Ulazak u Novu godinu može biti savršeno vrijeme za postavljanje ciljeva i donošenje odluka koje će vas motivisati da unaprijedite svoje sportske vještine.
15.
Jan
Novosti
Dok ulazimo u završne dane ove godine, Sport Vision nastavlja da inspiriše i promoviše vrijednosti objedinjene u sloganu „Mi smo ekipa“.
28.
Dec
Novosti
Praznici su sve bliže, a Sport Vision nastavlja tradiciju najbolje šoping ponude!
22.
Dec
Trčanje
Trke sa preprekama, odnosno OCR trke (obstacle course racing) su terenske trke gdje osim pređenih kilometara, duž staze morate preći i različite prepreke.
14.
Dec
Trening
Bez obzira na to da li se bavite trčanjem, fitnesom, biciklizmom ili nekom drugom sportskom aktivnošću, ovaj sastavni dio ženske odjeće pruža podršku i udobnost tokom treninga i na taj način povećava sportske performanse.
14.
Dec
Novosti
Sport Vision vam nudi najpraktičnije rješenje za uštedu vremena, omogućavajuči vam da uživate u radosti darivanja putem GIFT KARTICE.
01.
Dec
Novosti
Predsezonski popusti do -30% su počeli u Sport Vision radnjama! Iskoristite idealnu priliku za osvježenje zimskih outfita i sportske opreme.
28.
Nov
Outdoor
Priroda pokreće, inspiriše, čini da se osjećate bolje – pa, zašto onda ne biste zgrabili svoj ranac i krenuli u još jednu outdoor avanturu?
28.
Nov
Trendovi
Pronacija stopala je nepravedno zapostavljena tema, kako među sportistima rekreativcima, tako i među ljudima koji se sportskim aktivnostima bave spontano i povremeno. 
16.
Nov
Trčanje
Priprema za maraton vodi vas ka putu fizičke i mentalne transformacije. To je u stvari i teži dio, trka je na kraju šlag na torti, nagrada za dane i mjesece vaseg predanog treniranja.
10.
Nov
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
06.
Nov
Trčanje
Svaka individua je jedinstvena i to što važi za jednu osobu ne mora da važi za drugu, ipak, neka pravila i smjernice jesu univerzalne. Koje? Saznaćete u ovom tekstu.
02.
Nov
Outdoor
Svaka hajking avantura je put u nepoznato – nepredvidiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport inspiriše da pomijeraju granice i testiraju svoju izdržljivost.
31.
Oct
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj amplitudi pokreta.
25.
Oct
Trening
U današnje vrijeme, kada se brzina smatra prioritetom, nije neobično da mnogi traže brz i lak put do mišićavog tijela.
19.
Oct
Outdoor
U ovom vodiču za izbor odgovarajuće obuće za outdoor sportove uporedno vam predstavljamo prednosti dvije vrste obuće za takve prilike.
11.
Oct
Trčanje
U nastavku teksta razmatramo prednosti i mane trčanja ujutru, tokom dana i uveče – koje doba donosi najveće prednosti.
10.
Oct