Pretraži sajt
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Nike Air
Šifra artikla: CI8325-011
Nike

Nike Air

Šifra artikla: CI8325-011
Nike G NSW TEE NIKE AIR LOGO RINGER je dječja majica sa kratkim rukavima namijenjena djevojčicama uzrasta od 8  do 14 godina.Majica je izrađena od najmekšeg pamuka i pruža cjelodnevnu udobnost. Predviđena je da se nosi tokom svakodnevnih aktivnosti, prati liniju tijela i omogućava potpunu slobodu pokreta. Veoma je jednostavnog dizajna, a na prednjoj strani ističe se Nike logo ispisan sjajnim slovima koji unosi dozu elegancije u svakodnevni sportski stil.Specifikacija: Majica sa kratkim rukavima Sjajni Nike logo Predviđena za pranje u veš mašini Sastav: 100% pamuk .
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Nike G NSW TEE NIKE AIR LOGO RINGER je dječja majica sa kratkim rukavima namijenjena djevojčicama uzrasta od 8  do 14 godina.
Majica je izrađena od najmekšeg pamuka i pruža cjelodnevnu udobnost. Predviđena je da se nosi tokom svakodnevnih aktivnosti, prati liniju tijela i omogućava potpunu slobodu pokreta. Veoma je jednostavnog dizajna, a na prednjoj strani ističe se Nike logo ispisan sjajnim slovima koji unosi dozu elegancije u svakodnevni sportski stil.
Specifikacija:

  • Majica sa kratkim rukavima
  • Sjajni Nike logo
  • Predviđena za pranje u veš mašini
  • Sastav: 100% pamuk

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Majica kratkih rukava
    Brend Nike
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za tinejdžere (8-14 g.)
    Pol Za djevojčice
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Nike Air
    Majica kratkih rukava
    Nike Air