DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?

KOLEKCIJA ZA TRENING I TRČANJE

Budite uvijek fit i u formi, bez obzira na to da li trenirate na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Pogledajte kompletnu ponudu opreme za trening i trčanje, koju čine modeli brendova NikeAdidasChampionUnder Armour i drugih i naručite one koji ispunjavaju sve vaše zahtjeve.

PONUDA ZA MUŠKARCE

DUKSERICE
MAJICE
DONJI DIO TRENERKE

Bilo da preferirate krosfittrčanje ili HIIT treninge, sportska odjeća koju možete pronaći u našem online shop-u pravi je izbor za vas. Pogledajte modele koje izdvajamo.

PONUDA ZA ŽENE

<center><b>DUKSERICE</center></b>
DUKSERICE
<center><b>HELANKE</center></b>
HELANKE
<center><b>SPORTSKI BRA</center></b>
SPORTSKI BRA

Duksevišuškavcitrenerkesportski topovi – svaki od ovih modela iz naše ponude krojen je po mjeri žena različitih oblina i fizičke spremnosti. Obucite se od glave do pete i uživajte u svakom pokretu koji napravite.

ODABERITE OMILJENI BREND

I ovog proljeća imamo najraznovrsniju ponudu poznatih brendova za sve ljubitelje sporta. Odaberite omiljeni brend i pronađite kompletnu opremu za sve avanture.

ADIDAS ULTRABOOST 21

Poznata silueta sada sa još atraktivnijim dizajnom, koji se ističe i ultimativnom tehnologijom performansi.

BUDITE ODGOVORNI, TRENIRAJTE KOD KUĆE

Kućni treninzi imaju mnogobrojne benefite – dovoljno vam je sasvim malo prostora u kući ili stanu, možete trenirati u koje god vrijeme vama odgovara, uz pomoć različitih trening aplikacija.

TRENING U KUĆNIM USLOVIMA

Pogledajte koje vam vježbe preporučujemo.

KOJI JE VAŠ OMILJENI SPORT?

Svaki sport iziskuje opremu koja mu je potpuno prilagođena. Bilo da se profesionalno ili rekreativno bavite nekim od ovih sportova, odaberite omiljeni i pronađite kompletnu opremu idealnu baš za vas.

KOŠARKA
FUDBAL
TRENING
TRČANJE