Pretraži sajt
Under Armour UA Run Anywhere Pant
Šifra artikla: 1361367-001
Under Armour

Under Armour UA Run Anywhere Pant

Šifra artikla: 1361367-001
Under Armour Women's UA Run Anywhere Pants ženske helanke za trčanje će vam omogućiti da trčite po svim terenima i u svako godišnje doba.Napravljene su od ultra laganog HeatGear materijala koji nećete ni osjetiti na sebi. Materijal je vrlo rastegljiv tako da će vaša mobilnost biti kompletna. Ove helanke upijaju znoj sa vaše kože i raspoređuju ga tako da se on brzo suši, što znači da ćete ostati suvi i skoncentrisani na svoj trening. Helanke imaju ArmourVent mrežaste panele koje vam daju preko potrebnu ventilaciju, tako da vam neće biti pretoplo i vaše telo se neće pregrejati. Tehnologija protiv neprijatnih mirisa će ih. Uvek držati u svežem stanju. Obucite Under Armour Women's UA Run Anywhere Pants ženske helanke za trčanje i kompletno se prepustite svom treningu.  SPECIFIKACIJA: HeatGear materijal ArmourVent paneli Elastičan pojas Under Armour logo na desnoj nogavici Sastav materijala: 95% poliester, 5% elastin.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Under Armour Women's UA Run Anywhere Pants ženske helanke za trčanje će vam omogućiti da trčite po svim terenima i u svako godišnje doba.

Napravljene su od ultra laganog HeatGear materijala koji nećete ni osjetiti na sebi. Materijal je vrlo rastegljiv tako da će vaša mobilnost biti kompletna. Ove helanke upijaju znoj sa vaše kože i raspoređuju ga tako da se on brzo suši, što znači da ćete ostati suvi i skoncentrisani na svoj trening. Helanke imaju ArmourVent mrežaste panele koje vam daju preko potrebnu ventilaciju, tako da vam neće biti pretoplo i vaše telo se neće pregrejati. Tehnologija protiv neprijatnih mirisa će ih. Uvek držati u svežem stanju. 
Obucite Under Armour Women's UA Run Anywhere Pants ženske helanke za trčanje i kompletno se prepustite svom treningu. 
 SPECIFIKACIJA:

  • HeatGear materijal
  • ArmourVent paneli
  • Elastičan pojas
  • Under Armour logo na desnoj nogavici
  • Sastav materijala: 95% poliester, 5% elastin

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Donji dio trenerke
    Uzrast Za odrasle
    Pol Za žene
    Namjena Trčanje
    Brend Under Armour
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Under Armour UA Run Anywhere Pant
    Donji dio trenerke
    Under Armour UA Run Anywhere Pant