Pretraži sajt
Puma Evostripe
Šifra artikla: 673118-01
Puma

Puma Evostripe

Šifra artikla: 673118-01
PUMA EVOSTRIPE je ženski lifestyle donji dio trenerke koji će vam pored modernog dizajna pružiti i neprikosnoveni komfor.EVOSTRIPE krojevi stvaraju osjećaj slobode kretanja i pružaju funkcionalnost. Visok struk čini da ih možete kombinovati na milion načina tako da se osjećate slobodno i moderno. DryCELL tehnologija u kombinaciji sa miDori®bioWick tkaninom odvodi vlagu i daje osjećaj svježine. Elastični struk omogućava personalizovano pristajanje i sve drži na mjestu, dok PUMA logo jasno govori o vašoj ljubavi prema brendu. Napravljene su, jednim dijelom, od recikliranog materijala kao korak ka boljoj budućnosti, a pamuk koji se koristi dolazi sa farmi koje imaju fokus na održivu poljoprivredu kao što je očuvanje vode i zemljišta.Specifikacija: Ženski lifestyle donji dio trenerke Visok struk Elastični pojas DryCELL tehnologija miDori®bioWick tkanina PUMA logo Mašinsko pranje.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

PUMA EVOSTRIPE je ženski lifestyle donji dio trenerke koji će vam pored modernog dizajna pružiti i neprikosnoveni komfor.

EVOSTRIPE krojevi stvaraju osjećaj slobode kretanja i pružaju funkcionalnost. Visok struk čini da ih možete kombinovati na milion načina tako da se osjećate slobodno i moderno. DryCELL tehnologija u kombinaciji sa miDori®bioWick tkaninom odvodi vlagu i daje osjećaj svježine. Elastični struk omogućava personalizovano pristajanje i sve drži na mjestu, dok PUMA logo jasno govori o vašoj ljubavi prema brendu. Napravljene su, jednim dijelom, od recikliranog materijala kao korak ka boljoj budućnosti, a pamuk koji se koristi dolazi sa farmi koje imaju fokus na održivu poljoprivredu kao što je očuvanje vode i zemljišta.
Specifikacija:

  • Ženski lifestyle donji dio trenerke
  • Visok struk
  • Elastični pojas
  • DryCELL tehnologija
  • miDori®bioWick tkanina
  • PUMA logo
  • Mašinsko pranje

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Donji dio trenerke
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za odrasle
    Pol Za žene
    Brend Puma
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Puma Evostripe
    Donji dio trenerke
    Puma Evostripe