Pretraži sajt
Columbia Glacial
Columbia Glacial
Columbia Glacial
Columbia Glacial
Šifra artikla: 1556943514
Columbia

Columbia Glacial

Šifra artikla: 1556943514
Columbia Glacial je dječija outdoor dukserica za djevojčice tinejdžerke koja pruža vanvremensku udobnost tokom svih vaših aktivnosti..

Specijalna FLEECE kolekcija izrađena je od najkvalitetnijih materijala, skrojenih da obezbijede najbolje rezultate. Korišćeni materijali su savitljivi i ispunjeni laganim slojem plišane pjene, sa ciljem blokiranja hladnog vazduha, kako bi se u zimskim uslovima toplota tijela zadržala što duže. Sve FLEECE modele pogledajte OVDJE

29,00 EUR
29,00 EUR
17,40 EUR
Ušteda: 11,60 EUR
Obavijesti me o popustu
  • 13-14g.
  • 15-16g.
Izaberite količinu: 1 Kom
2
1
Potrebno je odabrati željenu veličinu!
Sačuvajte u listi želja
Sačuvajte u listi želja

Columbia Glacial je dječija outdoor dukserica za djevojčice tinejdžerke koja pruža vanvremensku udobnost tokom svih vaših aktivnosti.

Napravljena je od kvalitetnog materijala koji donosi ugodnost u dodiru sa kožom i prijatno vas utopljava tokom prohladnog jutra ili večeri na otvorenom. Diskretni Columbia logo ističe vašu avanturističku stranu ličnosti. Rajsferšlus ½ zakopčavanje omogućava lako podešavanje otvorenosti i slojevito oblačenje. Visoka kragna dodaje na pokrivenosti i osjećaju tople ušuškanosti. Columbia Glacial je odličan izbor za sve vas koje volite aktivan, sportski način života i opušteni, urbani stil oblačenja, bilo da ste sportsita ili samo volite neprikosnoveni sportski stil.

Specifikacija:

  • Dječija outdoor dukserica za tinejdžerke
  • Visoka kragna
  • Columbia logo
  • Rajsferšlus ½ dužine

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Dukserica
    Uzrast Za tinejdžere (8-14 g.)
    Pol Za djevojčice
    Namjena Outdoor
    Brend Columbia
    Trenutno nema komentara
    Columbia Glacial
    Dukserica
    Columbia Glacial