Pretraži sajt
Slazenger Waterbottle 500ML
Šifra artikla: 842015-91
Slazenger

Slazenger Waterbottle 500ML

Šifra artikla: 842015-91
SLAZENGER Logo W/Bottle 0.5l je flašica za vodu, sa kojom hidratacija ne mora da bude komplikovana. Uvijek ćete znati koliko tečnosti unosite, zahvaljujući bočnom mjeraču zapremine koji olakšava praćenje.Dizajn flašice prilagođen je vašim potrebama, jednostavno se otvara i puni i ima pristupačan oblik za lakše dodavanje leda. Ova flašica izrađena je od izdržljive plastike koja ne sadrži BPA i može se praktično održavati pranjem u mašini za sudove. Nakon toga, ponovo je spremna za upotrebu.Specifikacija: Perivo u mašini za sudove Zapremina: 0.5l Materijal: 100% polietilen.

Bez obzira da li ste u teretani, na stazi za trčanje ili jednostavno uživate u opuštenom, sportskom stilu, nova kolekcija vam donosi savršen balans udobnosti i funkcionalnosti. Od obuće do odjeće i opreme, najnoviji modeli dizajnirani su sa fokusom na kvalitetne materijale, energične boje i detalje, kako bi vam pružili osjećaj komfora i najbolje performanse u svakoj prilici.

Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

SLAZENGER Logo W/Bottle 0.5l je flašica za vodu, sa kojom hidratacija ne mora da bude komplikovana. Uvijek ćete znati koliko tečnosti unosite, zahvaljujući bočnom mjeraču zapremine koji olakšava praćenje.
Dizajn flašice prilagođen je vašim potrebama, jednostavno se otvara i puni i ima pristupačan oblik za lakše dodavanje leda. Ova flašica izrađena je od izdržljive plastike koja ne sadrži BPA i može se praktično održavati pranjem u mašini za sudove. Nakon toga, ponovo je spremna za upotrebu.
Specifikacija:

  • Perivo u mašini za sudove
  • Zapremina: 0.5l
  • Materijal: 100% polietilen

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Proizvodi
    Namjena Lifestyle
    Uzrast Za odrasle
    Pol Unisex
    Brend Slazenger
    Trenutno nema komentara
    Slazenger Waterbottle 500ML
    Proizvodi
    Slazenger Waterbottle 500ML