DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Minimalni iznos porudžbine je 30 €

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Fudbal
28.06.2019.

NIKE KOLEKCIJA ZA FUDBALERKE DOSTUPNA I U CRNOJ GORI

Žene su odavno na fudbalskom terenu, a do danas se bore protiv predrasuda da je fudbal sport koji prate i treniraju samo muškarci.  Prema posljednjim istraživanjima, fudbal trenira više od 30 miliona žena – što je jasan pokazatelj koliko je fudbal sport kojim se žene itekako bave i koji vole.

Nižući uspjehe i boreći se za svoje mjesto „pod Suncem, na fudbalskom terenu“, žene su uspjele da demantuju navode da su žene i fudbal dvije nespojive prirode.

Prepoznavajući značaj i zastupljenost žena u sferi fudbala – kako na terenu, tako i u trenerskom i menadžerskom domenu, vodeći sportski brend Nike je ove godine, po prvi put u svojoj istoriji  predstavio 14 nacionalnih dresova specijalno dizajniranih za ženske timove.

Njihova posvećenost sportistkinjama i njihovim potrebama, podstakla ih je da kreiraju potpuno nove dresove prilagođene ženskoj silueti. Do ove godine, žene su na turnirima nosile manje veličine dresova za muškarce.

Saradnja brenda Nike i organizacije Svjetskog fudbalskog prvenstva za žene datira od 1995. godine, a ove godine je po prvi put izrađena fudbalska kolekcija posebno za žene i specijalno za njih – a ne kao varijacija muške kolekcije.

Fokus u dizajnu Nike fudbalskih dresova za žene je stavljen na dužinu rukava i izrez na vratu čiji oblik je između tzv, „V“ i okrulog izreza što omogućava lakše navlačenje i preko visokog repa koji fudbalerke često vežu.

Ono što daje dodatnu vrijednost ovoj kolekciji je činjenica da je svaki komplet kreiran od 12 recikliranih plastičnih flaša.

NIKE FOOTBALL ODJEĆA – ŽENE

NIKE FOOTBALL ODJEĆA - MUŠKARCI

Udobnost koja pospješuje efektivnost i efikasnost fudbalerki na terenu, praćena je trendi dizajnom.

Na predstojećem Svjetskom prvenstvu, predstavnice čak 14 nacionalnih  timova će nositi nove Nike dresove za ženski fudbal i dokazati da žene u fudbalu ne moraju da se odriču svojih snova – ni da ih mijenjaju. Žene u fudbalu su, borbom za svoja prava, promijenile svijet.

Dio Nike fudbal kolekcije za žene potražite  u Sport Vision radnjama širom Crne Gore ili online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Feb.
2018.
Fudbal
adidas Football vam predstavlja četiri nova modela kopački za igru na stadionu i u dvorani.