Pretraži sajt
adidas Football predstavlja HARDWIERD kolekciju kopački sa upečatljivim bojama
Fudbal
22.08.2019.
Fudbal

adidas Football predstavlja HARDWIERD kolekciju kopački sa upečatljivim bojama

22.08.2019.

adidas Football je predstavio novu kolekciju kopački Hardwired, sa upečatljivim i osvežavajućim bojama za svaki od svoja četiri dobro poznata modela – COPA, PREDATOR, X i NEMEZIZ. Kako nova sezona u nacionalnim šampionatima širom Evrope uveliko kreće, ljubitelji fudbala moći će da vide kako ove modele nose neki od najboljih igrača na svijetu, uključujući Lea Mesija, Pola Pogbu, Mohameda Salaha, Paula Dibalu i druge.

Hardwired kolekcija kopački donosi novi izgled i izuzetnu paletu boja, počev od solarno svijetlo-zelene, preko akva-plave i magente. Međutim, PREDATOR, COPA, X i NEMEZIZ ne ističu se samo po koloritu, već i po kvalitetu, udobnosti i osećaju tokom igre.

Model COPA je tako stvoren za sve fudbalere koje od kopački traže vrhunski kontakt sa loptom, a sada stiže u čudesnoj solar zelenoj boji, sa crnim COPA logom na peti.

PREDATOR, pak, je model kao stvoren za igrače koji su neustrašivi kreatori na terenu, jer im obezbjeđuje izuzetnu kontrolu tokom kretanja. Sada ima svijetlo plavo gornjište, u kombinaciji sa crnom bojom na dijelovima kopačke koji daju podršku zglobu, i žutim elementima na kramponima.

X model, napravljen za fudbalere izuzetne brzine, “obučen” je u plavo sa jasnim X logom na peti, dok je NEMEZIZ, dizajniran za fudbalere od kojih se očekuje neočekivano, i sada je u boji magente sa crno-belim detaljima.

Najnoviji modeli adidas Hardwired kolekcije kopački dostupni su u Sport Vision radnjama kao i u online shopu.

Slični članci

06.
Feb.
Fudbal
Nove adidas Exhibit Pack kopačke potražite u Sport Vision radnjama ili u online shopu.
06.
Aug.
Fudbal
Novi modeli adidas kopački iz Team mode kolekcije su dostupni u Sport Vision multibrand radnjama ili u online shopu.
01.
Feb.
Fudbal
adidas Football vam predstavlja četiri nova modela kopački za igru na stadionu i u dvorani.