Pretraži sajt
U potrazi ste za patikama koje možete kombinovati uz ležerne, ali i poslovne kombinacije? Prekinite potragu, mi smo ih pronašli!
Lifestyle
31.05.2019.
Lifestyle

U potrazi ste za patikama koje možete kombinovati uz ležerne, ali i poslovne kombinacije? Prekinite potragu, mi smo ih pronašli!

31.05.2019.

Današnji tempo života je takav da jednostavno nemamo vremena da previše mislimo o obući koju svakodnevno nosimo. Raznorazne situacije u kojima se nalazimo tokom dana zahtijvaju najfleksibilniji mogući outfit, koji će poslužiti za sve uloge. Za one koji će odmah nakon što su ovo pročitali reći – „ne postoji takav outfit“, molimo vas da ostanete sa nama do kraja teksta i saznate zašto New Balance možda može biti baš taj izbor.

Prvo, izgled. I dok ostali sportski brendovi dosta variraju i eksperimentišu sa stilovima i generalno, dizajnom, sa Nju Balansom uvijek znate na čemu ste. Jer, zašto mijenjati tim koji pobjeđuje? Klasika, sportska elegancija i evergreen stil su obično prva asocijacija na ovaj brend. I zaista, to čini New Balance patike komadom obuće koji ide uz gotovo sve prilike i situacije. Retro dizajn, prilagođen modernom vremenu i potrebama ljudi danas, je ono u čemu Nju Balans već godinama impresionira i dominira na izrazito kompetitivnom tržištu.

Drugo, boje. Minimalizam koji osvaja je uvijek bila poruka izraza, koji New Balance pokušava da prenese. Dakle, ako ste u fazonu vrištećih boja, egzotičnih šema i paterna, onda New Balance definitivno nije za vas. S druge strane, takve patike teško možete nositi, recimo, na poslu, zar ne?

Iako egzibicionizam nije jača strana Nju Balansa, to nikako ne znači da su njihove patike dosadne. Naprotiv, minimalizam i retro se na velika vrata vraćaju u modne trendove širom svijeta. Igra boja odlično ide uz minimalizam i retro, pa tako suptilni autlajn oko slova N, kod modela M500, razbija monotonost i izgleda tako prirodno i atraktivno.

Treće, fleksibilnost. Modeli iz nove kolekcije, uz već poznatu udobnost, retro „vajbom“ će definitivno upotpuniti svaki ležerni dnevni look. Možete ih kombinovati sa džinsom i jednostavnom bijelom majicom, na koju možete obući i košulju kako biste unijeli i malo elegancije u svoju kombinaciju, dok će jedinstvene kombinacije boja New Balance modela učiniti da budete jedinstveni i upečatljivi.

Ukoliko vam pak treba ideja šta obući za jedan poslovan dan, predlažemo veseli sako i pantalone sa geometrijskim printom, koje će unijeti malo zabave u vaš poslovan dan, dok će moderne New Balance patike pružiti udobnost neophodnu za završavanje svih obaveza.

Naravno, za one koji idu na sigurno, predlažemo crni džins, u kombinaciji sa crnom košuljom i sakoom, koji ćete sigurno lako uklopiti uz neke od nenametljivih modela iz nove kolekcije. Ovakve kombinacije učiniće da izgledate veoma ležerno, a opet spremno za sve poslovne zadatke.

Nove New Balance patike za muškarce možete pronaći u Sport Vision radnjama širom Crne Gore, kao i online shopu.

Slični članci

08.
Mar.
Lifestyle
Nove New Balance muške i ženske patike potražite u Sport Vision multibrend radnjama ili u online shopu.
19.
Oct.
Lifestyle
New Balance nova kolekcija u našim radnjama.