Pretraži sajt
KAKO DA JOGOM I MEDITACIJOM OTKLONITE SVU NAPETOST IZ TijELA?
Novosti
29.05.2020.
Novosti

KAKO DA JOGOM I MEDITACIJOM OTKLONITE SVU NAPETOST IZ TijELA?

29.05.2020.

Ne možete da smirite misli? One vas opterećuju i čine da se osjećate napeto i stegnuto? Vaši kukovi su potpuno kruti i nimalo fleksibilni? Rješenje je – joga. Ta drevna vještina može vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim tijelom i fokusirate na sebe i svoj unutrašnji mir. U tom procesu, ključnu ulogu ima i meditacija, još jedna vještina sa kojom je joga usko povezana, jer vam pomaže da se oslobodite fizičke tenzije, ostanete u fokusu i umirite misli koje vam se roje u glavi.

Da bismo vam pomogli da pronađete svoj Zen, savete smo potražili kod najboljih Nike joga instruktora, čiji su nam predlozi vježbi, tehnike i trikovi za meditaciju bili i te kako inspirativni. Pogledajte gde možete pronaći neke od njihovih savjeta i otkriti vježbe koje će doprinijeti da postignete savršeni balans tijela i duha.

 

Bez obzira na to da li ste do sada praktikovali jogu ili ne, za neke od ovih vježbi dovoljno je samo 15 minuta u toku dana. Zaboravite na samokritikovanje i negativne misli – cijenite svaki pokret koji uradite i potpuno se opustite.

JUTARNJI JOGA FLOW

Započnite dan na najljepši mogući način – praktikujući jogu! Vaše tijelo će se, zahvaljujući Nike instruktorki Alex Silver-Fagan, probuditi i prijatno "gorjeti" tokom cijelog dana, a vi ćete se osjećati mnogo rasterećenije i relaksiranije. Njene treninge možete pronaći na ovom linku.

JOGOM "OTKLJUČAJTE" VAŠE SKRIVENE POTENCIJALE

Branden Collinsworth provešće vas kroz šest joga poza koje će vam pomoći da se povežete sa sobom.

PODMLADITE SVOJ DUH I TIJELO JOGOM

Udahnite život treningom koji obuhvata tri dinamička tipa joga vježbi koje će vam pomoći da oslobodite svoju energiju, ojačate i opustite se.


 

Trening nije potreban samo vašem tijelu, već i vašem umu i duhu, kako biste bili smireniji i opušteniji. Da biste to postigli, meditirajte svakoga dana, čak i po nekoliko minuta.

Birajte kratke vježbe meditacije, koje će vam pomoći da se brzo smirite prilikom stresnih situacija ili dugu meditaciju za opuštanje cijelog tijela, koja će doprinijeti vašoj potpunoj relaksaciji i prisutnosti.

Ne ustručavajte se da pronađete idealan prostor u svom stanu za praktikovanje joge, ali i da sebi obezbijedite maksimalnu udobnost kupovinom garderobe koja će pratiti svaki vaš pokret. I ne zaboravite – Feel You Flow!

 

Sport Vision tim

Slični članci

17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!
06.
Feb.
Novosti
Kao nagradu za veliki rezultat, ispred Sport Vision-a, direktori su Dukiću uručili vaučer u iznosu od 2000€,  uz čestitke i želje za što bol...