Pretraži sajt
NEW SUMMER VIBES: TRENDOVI BEZ KOJIH NEĆEMO MOĆI OVOG LJETA
Novosti
04.06.2020.
Novosti

NEW SUMMER VIBES: TRENDOVI BEZ KOJIH NEĆEMO MOĆI OVOG LJETA

04.06.2020.

Ljeto 2020. godine donosi nam mnogobrojne izazove! Činjenica je da neće biti isto kao prethodnih godina, ali to ne treba da nas spriječi da iskoristimo potpuno novi vibe koji ono donosi.

I dok smo u prethodnom periodu svu našu snagu i motivaciju usmjeravali ka treningu u kućnim uslovima, sada je došlo vrijeme da stan ili kuću zamijenimo prirodom i svježim vazduhom i ponesemo sve sportske trendove koji će biti apsolutni hit ovog ljeta. Pogledajte o kojim je trendovima riječ.

Print Summer Vibe na majicama za trening ili svaki dan

Printovi se ovog ljeta u velikom stilu vraćaju u naša sportska izdanja i što su upečatljiviji – to bolje. Umjerenost i diskretnost se ne preporučuju, jer new summer vibe glasi – izdvojite se po svaku cijenu, na ulici, u teretani ili na trkačkoj stazi. Kako? Nema efektnijeg načina da to uradite osim da ponesete majiceukrašeneinteresantnim printovima. Ovo je naša današnja preporuka.

Muževno ovog ljeta znači – narandžasto

Momci, ako ste do sada bježali od narandžaste boje na sportskoj garderobi – ovog ljeta to ne treba da radite. Narandžasta na muškim majicama, šortsevima ili patikama je new vibe ovog ljeta i baš zato su poznati brendovi, vođeni tim trendom, za novu sezonu predstavili pregršt fenomenalnih sportskih i lifestyle modela. Adidas SL 20 muške patike za trčanje, Nike muški šorts sa narandžastim detaljima, Ellesse Woo muške lifestyle patike samo su neki od naših predloga za ovo ljeto.

Što nježniji tonovi, to ženstvenije

Drage dame, koliko god da ste jake, u kondiciji, treningu, ovog ljeta pokažite svoju nježniju i ženstveniju stranu kroz sportsku garderobu koju nosite. Nježni i pastelni tonovi su ponovo u modi, a obuća i odjeća koja vam je na raspolaganju za trening, trčanje ili svakodnevne sportske varijante, nikada nije bila atraktivnija. Potrebna vam je preporuka? Nike Flex Trainer patike za trening, Nike TANK TERRY majica i Nike ONE TGHT helanke samo su dio našeg izbora za početak ljetnje sezone.

Nikad atraktivnije i interesantnije – papuče

Predstavljamo vam njihovo veličanstvo – papuče. Kako ih uopšte drugačije nazvati, kada je osjećaj dok ih nosite prosto nezamjenljiv. Ove sezone za vas imamo još atraktivniju i interesantniju ponudu, pa ćete, uvjereni smo, papuče nositi više nego ikada prije. Pronađite ih u našim prodavnicama ili naručite online. Ovo su must-have modeli za ljeto.

Sport Vision tim

 

Slični članci

19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!