Pretraži sajt
FAVORITI MJESECA JUNA: ODJEVNE KOMBINACIJE ZA URBANE KLINCE
Novosti
15.06.2020.
Novosti

FAVORITI MJESECA JUNA: ODJEVNE KOMBINACIJE ZA URBANE KLINCE

15.06.2020.

Jun je po mnogo čemu specifičan mjesec – promjenljiv je, a topao, dani su dugi, noći sve prijatnije, pa koristimo svaku priliku da izađemo iz kuće. Isti slučaj je i sa mališanima, kojima je prethodni period donio malo duži ljetnji raspust, a sada i mnogo prilika za različite aktivnosti napolju. Pored patika u bojama ljeta, koje će sigurno biti njihovi „saveznici“ tokom tih aktivnosti, danas vam skrećemo pažnju i na dječije odjevne kombinacije koje su naši apsolutni favoriti ovog juna. Pogledajte šta smo to izdvojili za urbane klince.

ZA BASKET U KRAJU – NIKE KOMBINACIJA ZA DJEČAKE

Dokumentarac The Last Dance vratio je klince na košarkaške terene odmah nakon popuštanja mjera i naveo ih da isprobaju sve Džordanove finte i šuteve koji su tako maestralno prikazani u ovom serijalu. Zbog toga naš predlog Nike kombinacije za dječake podrazumijeva spoj majice i trenerke sa potpisom brenda Jordan, dok je izbor patika „pao“ na Nike Air Max Invigor. Dobra vijest je da, osim na košarkaškom terenu, ovu kombinaciju mogu nositi i u svakodnevnim izdanjima, jer je potpuno cool.

NIKE KOMBINACIJA ZA URBANE GRACIJE

Ukoliko se vaše djevojčice bave plesom, ova Nike kombinacija je pravi izbor za njih. Nazvali smo je kombinacijom za najmlađe gracije, što zbog boje, što zbog jedinstvenog kroja svakog odjevnog komada koji je čini. Pored efektne majice i helanki, ona je upotpunjena Nike Air Max Excee patikama, koje se smatraju jednim od trenutno najatraktivnijih modela u našoj ponudi.

Međutim, kombinacija nije odličan izbor samo za plesni podijum, već i za svakodnevne kežual varijante, jer će sigurno uživati noseći je.

ADIDAS KOMBINACIJA ZA DJEČAKE – ZA VIRTUOZE NA SKEJTBORDU

Skejtbording predstavlja jednu od najatraktivnijih aktivnosti među dječacima. Onog trenutka kada se uhodaju i uđu „u štos“, postaju pravi virtuozi koji svoje bravure samo poboljšavaju. Zbog toga je naš favorit ovog juna ova Adidas kombinacija za dječake. Patike Adidas Crazy Chaos daće im neophodnu sigurnost na skejtbordu, dok će im spoj majice i šortsa obezbijediti odličnu mobilnost i uživanje u svakom pokretu.

ZA MAKSIMALNU SLOBODU PRILIKOM SVAKOG POKRETA – CHAMPION PONUDA ZA DJECU

Champion dječija ponuda se i prethodnih sezona izdvojila kvalitetom i udobnošću koju pruža najmlađim ljubiteljima sportskih aktivnosti. Mališani je vole i zbog toga što je krase upečatljive boje i interesantni printovi, pa nema sumnje da ćete, za koji god Champion model da se odlučite, napraviti pravi izbor. Ovo su kombinacije koje su naši favoriti ovog mjeseca.

NOVA KOLEKCIJA ZA DJECU

U naše prodavnice i online shop stiglo je mnoštvo novih dječijih modela brendova Nike, Adidas, Champion, Reebok i drugih. Pogledajte kompletnu ponudu i poklonite mališanima obuću i odjeću za koje ste sigurni da će im se najviše dopasti i da će ih nositi cijelog ljeta, pa i duže.

Slični članci

19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!