ADIDAS SUPERNOVA – HEROINA NA STAZI
Novosti
21.07.2020.
Novosti

ADIDAS SUPERNOVA – HEROINA NA STAZI

21.07.2020.

Od lansiranja 2013. godine, Boost postavlja standarde za komfor i dizajn, omogućavajući sportistima iz različitih kategorija uključujući trčanje, košarku, tenis, golf, skejtbording i bejzbol vrhunske rezultate.

2015. godine adidas je predstavio novu verziju svoje dobro poznate boost tehnologije - adidas SUPERNOVA.

Supernova Boost predstavljena je kao potporna patika za trkače koji imaju malo iskrivljenu pronanciju, problem sa izvrtanjem članka ili klizanjem stopala. Dokazujući da stabilnost i moda mogu ipak zajedno, Supernova Boost ima prošireni jezičak koji daje patikama lijep lifestyle utisak.

Pred Vama je SUPERNOVA unaprijeđeni ženski model adidas patika za trčanje koji nudi kvalitet i udobnost. Ove ženske patike su lagodne za nošenje i maksimalno udobne, olakšavaju kretanje svojom fleksibilnošću i savršenim prijanjanjem za podlogu što pruža odličnu potporu i preduslov za jači odraz.

ADIDAS ŽENSKE PATIKE ZA TRČANJE

ADIDAS TEKSTIL ZA TRČANJE

Veliki broj korisnika ovog modela ističe brojne prednosti koje ih izdvajaju na sve zahtjevnijem tržištu koje svakodnevno napreduje i nudi nove pogodnosti. Ovo je fleksibilna i udobna ženska patika koja je lako prilagodljiva, mekana i lagana. Nećete je osjetiti na svojoj nozi, a opet ćete imati sigurnu potporu i podršku prilikom trčanja. Gumeni đon je dobar oslonac na svim terenima, a nasuprot njemu je prozračan gornji dio koji patiku čini ventilnom. Osim funkcionalnosti, bitno je istaći da je gornjište kreirano od 100% recikliranog materijala.

Moderna, ljetna boja i aktuelan dizajn čine SUPERNOVA žensku patiku odličnim izborom za trčanje ali i svakodnevnu šetnju, koja iziskuje malo veći broj kilometara.

Novu adidas SUPERNOVA patiku možete pronaći na našem sajtu ili u odabranim Sport Vision prodavnicama širom Crne Gore.

Slični članci

10.
Jul.
Novosti
U atrijumu BIG Fashion-a, juče je održano druženje sa olimpijcima u sklopu Sport Vision olimpijske kampanje Po Treći Put Zajedno.
05.
Jul.
Novosti
Pronađite omiljene sportske komade Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Champion, ellesse i drugih sportskih brendova, po nevjerovatnim cijenama.
24.
Jun.
Novosti
Miriše na ljeto! Uživaj u suncu uz omiljene komade iz naše nove kolekcije, koja je samo do subote na specijalnom popustu!
20.
May.
Novosti
U ponedjeljak, 27. maja u 12h, Sport Vision otvara svoja vrata za vas u Ulici Nikole Pašića 2 u Pljevljima.
07.
May.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.