Pretraži sajt
YOU CAN’T STOP SPORT: Nike kampanja koja je oduševila svijet
Novosti
13.08.2020.
Novosti

YOU CAN’T STOP SPORT: Nike kampanja koja je oduševila svijet

13.08.2020.

Svijet se već mjesecima suočava sa najvećim izazovom u posljednjih nekoliko decenija. Pandemija korona virusa na neko vrijeme je zaustavila sportska dešavanja i navela nas da mnogo više vremena provedemo kod kuće. To profesionalne sportiste i brojne rekreativce nije spriječilo da se posvete kućnim treninzima i ostanu u formi.

Ipak, tokom prethodnog perioda nešto nam je svima falilo – nevjerovatna euforija, adrenalin i osjećaj da nas ništa ne može zaustaviti kada se bavimo sportom koji volimo. Upravo je taj osjećaj bio vodilja brenda Nike prilikom stvaranja videa za kampanju You Can’t Stop Us, koji je u danu obišao cijeli svijet.

Sasvim slučajno (ili ne), video koji je objavljen u susret nastavku NBA sezone, slavi sport kao inspiraciju. Kroz čak 72 kadra savršeno uklopljena u 36 dinamičnih prelaza, naratorka Megan Rapinoe govori o svim onim momentima koji sport čine tako savršenim, a opet tako izazovnim i zahtjevnim... O momentima koji možda nisu prijatni ili fer, ali koji nas podstiču da uvijek idemo dalje i nikada ne odustajemo, jer nas ništa ne može zaustaviti da zajedno budemo još bolji.

U njemu je kroz savršenu kompoziciju kadrova predstavljeno 53 sportista u 24 sportske discipline, koji su odabrani iz grupe od čak 4000 videa snimljenih prethodnih mjeseci. Pored Megan Rapinoe, u You Can’t Stop Us videu pojavljuju se još i LeBron James, Naomi Osaka, Eliud Kipchoge, Cristiano Ronaldo, Giannis Antetokounmpo, Serena Williams i Kylian Mbappe.

Iako su se sportisti vratili na terene, situacija je daleko od one na koju smo navikli prije pandemije. Bez obzira na to, nastavljamo da čuvamo sebe i druge i da se navikavamo na novu svakodnevnicu koja nam i dalje donosi brojne izazove.

Ipak, čak i ta nova svakodnevnica u kojoj su teretane zatvorene, a stadioni prazni, nije spriječila sportiste širom svijeta da nastave da se bore za promjene na bolje. Kroz to nastojanje, svi zajedno su nam, pod okriljem sporta, dokazali da smo jednaki bez obzira na teren kojim „vladamo“ i da je bolja budućnost moguća uprkos svim nedaćama.

Prethodni video iz You Can’t Stop Us kampanje možete pogledati na ovom linku.

Photo credit: news.nike.com

Sport Vision tim

Slični članci

17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!
06.
Feb.
Novosti
Kao nagradu za veliki rezultat, ispred Sport Vision-a, direktori su Dukiću uručili vaučer u iznosu od 2000€,  uz čestitke i želje za što bol...