Pretraži sajt
ADIDAS COLD.RDY KOLEKCIJA IDEALNA ZA TRENING NA OTVORENOM
Novosti
17.11.2020.
Novosti

ADIDAS COLD.RDY KOLEKCIJA IDEALNA ZA TRENING NA OTVORENOM

17.11.2020.

Poznati sportski i lifestyle brend adidas predstavio je novu kolekciju sportske opreme za najrazličitije tipove treninga na otvorenom. Nova COLD.RDY kolekcija sadrži vrhunske komade otporne na sve vremenske prilike. Specijalni materijali zadržavaju toplotu, pružaju neophodnu izolaciju i dopuštaju strujanje vazduha kako bi koža mogla da diše, a u isto vrijeme ostane suva tokom vježbanja.

Komadi poput sportske parke, slim fit majice dugih rukava, prsluka, helanki sa visokim strukom i duksa sa kapuljačom idealni su za treninge tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. Specijalni, prilagođeni sistemi slojeva omogućavaju optimizaciju toplote, dok su proizvodi kreirani tako da brzo upiju znoj i sprovedu vlagu kroz materijal kako bi koža ostala suva.


COLD.RDY savršeno spaja sport, performanse i stil. Jedinstveni dizajnerski detalji inspirisani military stilom, produženi rajsferšlusi, posebni džepovi za lakši pristup pri pokretu u brzini, kao i smjele kombinacije boja čine ovu kolekciju posebnom, omogućavajući fleksibilnost i lakoću pri svakom pokretu.

Iako su stigli hladniji dani, to nije razlog da pauziramo sa treningom na otvorenom, posebno sada kada nije preporučljivo boraviti u zatvorenim prostorijama. Ne samo da smo se tokom proteklih mjeseci više okrenuli vježbama u prirodi, nego upravo tu tražimo i osjećaj slobode, mira i uravnoteženosti. Zato ne treba dozvoliti da vremenske prilike utiču na naše performanse tokom svakodnevnih treninga na otvorenom i u zimskim danima.

Posljednjih mjeseci svjedoci smo i sve većeg rasta najrazličitijih aplikacija za trening. Samo adidas aplikacija porasla je za 125 odsto u odnosu na prošlu godinu. To pokazuje da ljudi sve više žele da treniraju sami, prateći fitnes stručnjake online jer na taj način nisu ograničeni vremenom niti prostorom predviđenim za vježbanje. Uz dobru volju i adidas COLD.RDY sportske komade trening na otvorenom je sada lakši.

Komade iz najnovije adidas kolekcije nose vrhunski profesionalni sportisti širom svijeta, kao i rekreativci koji ne dozvoljavaju da ih vremenski uslovi spriječe da redovno treniraju. 

Možete je pronaći u našim odabranim prodavnicama ili naručiti ONLINE.

Slični članci

19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!