Pretraži sajt
BUDITE ORIGINALNI I DARUJTE OVE POKLONE ZA 8. MART
Novosti
03.03.2021.
Novosti

BUDITE ORIGINALNI I DARUJTE OVE POKLONE ZA 8. MART

03.03.2021.

Svaki novi Dan žena pravi je izazov za muškarce, jer kupovina osmomartovskih poklona predstavlja nimalo lak zadatak. Od muškaraca se nerijetko očekuje da budu originalni i drugačiji, te smo mi za danas izdvojili nekoliko zanimljivih modela iz naše ponude koji bi mogli biti originalan dar ovog 8. marta.

Nike Air Max u pastelnim tonovima

Nove patike mogu biti sjajan osmomartovski poklon! Ukoliko ste spremni da malo više novca izdvojite za kupovinu, onda je naš prijedlog model Nike Air Max Bolt u kombinaciji bijele i pastelno ružičastih tonova. Dizajn patike je sam po sebi dovoljno upečatljiv, a ako tome dodate još i detalje akcentovane nježnim tonovima, nema sumnje da ste napravili savršen izbor.

adidas Hoodie u ružičastoj rapsodiji

Jedan do modela dukseva koji su nam privukli pažnju na prvi pogled upravo je ovaj ružičasti duks brenda adidas koji je tako jednostavan, a tako efektan. Ima baš sve što je jednoj dami potrebno da uživa noseći ga – izrađen je od mekanog materijala, jednostavan je za kombinovanje i dovoljno atraktivan da ga obožavate.

Champion Lady u nježno plavim tonovima

Azurno plavi tonovi odišu nježnošću i ljepotom, na kojim god odjevnim komadima da se ponesu. Naš izbor za ovaj Dan žena upravo je model Champion Lady. U pitanju je duks koji će toliko istaći ljepotu žene koja ga nosi, da neće poželjeti da ga skine.

Nike klasika za ljubiteljke provjerenog sportskog stila

Kad god za vas izdvajamo favorite iz naše ponude, ne izostavljamo klasične odjevne komade. Ovoga puta naš izbor je pao na model Nike Heritage duksa u kombinaciji crno-bijele i sive. Pomalo baggy, ali veoma atraktivan, ovaj duks je savršen za sve dame koje ne odstupaju od udobnosti i vanvremenske klasike.

Ellesse Kenta patike za malo zlatnog sjaja

Dodajte malo „zlatne prašine“ vašem osmomartovskom poklonu tako što ćete odabrati model ženskih patika Ellesse Kenta. Nama se dopada zbog toga što daje sasvim dovoljno sjaja klasičnoj kombinaciji boja i čini ovaj model idealnim za kombinovanje u različitim varijantama.

Nike Indy Bra u roze boji

Zamislite oduševljenje na njenom licu kada ugleda ovaj Nike Indy Bra u roze boji! Neprocjenjivo, zar ne? Iako inicijalno dizajniran za trening, ovaj bra je pravi izbor i za urbane lifestyle varijante, jer ga veoma lako možemo zamisliti ispod nekog sakoa ili crop duksa koji će se nositi tokom toplih proljećnih dana.

Sve modele koji su naši prijedlozi poklona za 8. Mart možete pronaći u Sport Vision prodavnicama, kao i na našem sajtu. Uživajte u kupovini u susret ovom Danu žena!

 

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!