Pretraži sajt
SPORT VISION I NIKE UZ NAŠE OLIMPIJCE I U TOKIJU:  PREDSTAVLJENA ZVANIČNA OPREMA OLIMPIJSKOG TIMA CRNE GORE
Novosti
02.07.2021.
Novosti

SPORT VISION I NIKE UZ NAŠE OLIMPIJCE I U TOKIJU: PREDSTAVLJENA ZVANIČNA OPREMA OLIMPIJSKOG TIMA CRNE GORE

02.07.2021.

Kao dugogodišnji tehnički sponzor Crnogorskog olimpijskog komiteta, Sport Vision je i ovog puta uz naše olimpijske sportiste, koji će i u Tokiju nastupati u sportskoj opremi Nike, globalnog lidera sportske obuće, odjeće i opreme.

Zvanična oprema za Olimpijske igre Tokyo 2020 predstavljena je juče u okviru zadnjeg dana programa Montenegro Fashion Week-a. Naši olimpijci su brojnoj publici predstavili Nike kombinacije, koje će biti dio njihove opreme na predstojećim Igrama, kao i uniforme za svečanu ceremoniju kreatorke Marine Banović. Naši sportisti će u Tokiju, pored svečanih uniformi, nositi i dvije kolekcije Nike opreme – opremu za trening i sportswear opremu za slobodno vrijeme.

U ulozi manekena, a na oduševljenje svih prisutnih, našle su se i naše rukometašice: Jovanka Radičević, Majda Mehmedović, Ema Ramusović, Anastasija Babović, kao i plivač Boško Radulović.

Sport Vision je ponosni sponzor olimpijskog tima Crne Gore, još od 2015. godine. Očekujemo i nadamo se da će na grudima pored legendarnog Nike „swoosh-a“ u Tokiju biti i medalje.

Podrži naše olimpijce – mi smo ekipa!