Pretraži sajt
TOP 6 MODELA NA POPUSTU KOJE TREBA DA UGRABITE ODMAH
Novosti
10.08.2021.
Novosti

TOP 6 MODELA NA POPUSTU KOJE TREBA DA UGRABITE ODMAH

10.08.2021.

Da li volite da kupujete stvari na popustu? Da upoređujete cijene, birate unaprijed modele za sljedeću sezonu ili upotpunjujete garderober ljetnjim stvarima? Ako je odgovor na sva pitanja potvrdan, ovaj tekst „krije“ sjajne modele obuće i odeće koje definitivno treba da ugrabite odmah.

Dobra vijest je da su u našem online šopu u toku SEZONSKI POPUSTI, pa ove i mnoge druge modele možete naručiti na popustu do 50%. Pogledajte naš top 6 izbor!

Nike Air Max Infinity 2 muške patike

Da li znate one modele patika koji su toliko udobni da želite da ih nosite u baš svim varijantama? To je slučaj baš sa Nike Air Max Infinity 2 muškim patikama, koje svojom konstrukcijom i neobičnim dizajnom definitivno privlače pažnju. Savršena kombinacija materijala još jedna je garancija za maksimalni komfor. Obavezno pogledajte cijenu i sve raspoložive veličine ovog modela.

PUMA mala crna haljina

Mala crna haljina je vječiti klasik, čak i u sportskom izdanju. Zašto onda ne biste ugrabili ovu Puma haljinu koja je savršen komad za svakodnevna, pa čak i večernja izdanja tokom ljeta i jeseni? Jednostavna je, A kroja i odlično stoji bez obzira na vašu građu.

Diskretan brending i prijatni materijali tu su samo da bi upotpunili kompletan utisak. Dodajte tome činjenicu da je ovaj model na popustu i imate dovoljno dobrih razloga da je naručite sada

Adidas majica za dječake sa printom Spider-Man-a

Preostala u samo dvije boje, ova adidas majica sa printom Spider Man-a sjajan je izbor za dječake. Upadljiva je, a ujedno svedena i atraktivna, pa privlači pažnju kako god da se uklopi. Vaši klinci će je obožavati, a vi ćete uštedjeti prilikom kupovine.

Champion duks za djevojčice

Osmijeh će biti neizostavan na licu vaše djevojčice ukoliko sada naručite ovaj interesantan Champion duks. Nježna ružičasta boja, print zahvaljujući kojem je duks još efektniji, mekan i topao materijal u kojem će uživati, dovoljni su razlozi da ga ugrabite baš sada.

Nike Sportswear Modern muški duks

Da su klasični muški duksevi uvijek traženi odjevni komad uvjerili smo se mnogo puta do sada. Nismo se iznenadili ni kada je ovaj Nike model muškog duksa postao jedan od najtraženijih u našoj ponudi, još prije nego što se našao na popustu. Požurite, jer je sada na popustu od 30%, što je prilika koja se ne propušta.

Ellesse Doris ženske patike

Završavamo ovu priču pastelnim tonovima i Ellesse Doris ženskim patikama. Sa savršenom kombinacijom materijala, neutralnih, pastelnih tonova i detaljima, koji na glomaznoj konstrukciji samo nadograđuju cjelokupan izgled patike. Ovaj model je pravi izbor za djevojke i dame koje vole da nose atipične, ali svakako udobne i atraktivne modele patika. Naručite ih online.

Kompletnu ponudu i popuste možete pronaći na ovom linku. Ostalo je još malo raspoloživih veličina za atraktivne modele, pa iskoristite ovu priliku da pogledate obuću, odjeću i opremu koja vam je potrebna. Popusti traju samo do 15.avgusta.

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!