NOVO ŠOPING ISKUSTVO U NIKŠIĆU: U GRADU SPORTA SVI SMO EKIPA
Novosti
01.09.2021.
Novosti

NOVO ŠOPING ISKUSTVO U NIKŠIĆU: U GRADU SPORTA SVI SMO EKIPA

01.09.2021.

Već ste navikli da, iz sezone u sezonu, Sport Vision predstavlja najnovije modele sportske obuće, odjeće i opreme, sa potpisom poznatih svjetskih brendova. Međutim, ovoga puta su svojim potrošačima u Nikšiću obezbijedili nešto potpuno novo – šoping iskustvo kakvo niste doživjeli do sada! 

30. avgusta u Nikšiću, u Domu revolucije, otvorena je nova Sport Vision radnja, prilagođena najnovijim svjetskim standardima izlaganja i prezentacije. U savremenom objektu, sa prodajnim prostorom od preko 400 kvadratnih metara, ona je najveća u Crnoj Gori izvan Podgorice i svojim enterijerom, standardima, ponudom i osobljem stoji rame uz rame sa regionalnim centrima u mnogo većim gradovima i državama.

U skladu sa motom kampanje otvaranja - „U  gradu sporta, svi smo ekipa“, svečanim presijecanjam vrpce, novu radnju su otvorili proslavljeni nikšićki sportisti – Slađana Pejović, Jovana Peković i Predrag Smolović, kojima je izvršni direktor, Petar Veličković uručio nagrade, kao mali znak pažnje i podsticaj za dalje uspjehe.

U novoj Sport Vision prodavnici imate priliku da sve što vam je potrebno za trening, trčanje, košarku, fudbal ili svakodnevnu rekreaciju pronađete na jednom mjestu i isprobate na nekom od rekvizita koji se tamo nalaze. Za one najmlađe, tu je KIDS korner, koji sadrži ponudu za djecu – od beba do tinejdžerskog uzrasta.

Specijalno, povodom otvaranja, iz Sport Visiona su svojim potrošačima sve do srijede, 1. septembra, pripremili popuste od 20% na novu kolekciju, kao i dodatnih 10% popusta na sve ostalo.

Čekamo vas svakog radnog dana i subotom od 9 do 21 čas.

Slični članci

10.
Jul.
Novosti
U atrijumu BIG Fashion-a, juče je održano druženje sa olimpijcima u sklopu Sport Vision olimpijske kampanje Po Treći Put Zajedno.
05.
Jul.
Novosti
Pronađite omiljene sportske komade Nike, adidas, Reebok, Puma, New Balance, Champion, ellesse i drugih sportskih brendova, po nevjerovatnim cijenama.
24.
Jun.
Novosti
Miriše na ljeto! Uživaj u suncu uz omiljene komade iz naše nove kolekcije, koja je samo do subote na specijalnom popustu!
20.
May.
Novosti
U ponedjeljak, 27. maja u 12h, Sport Vision otvara svoja vrata za vas u Ulici Nikole Pašića 2 u Pljevljima.
07.
May.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.