DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Novosti
09.12.2021.

Pošta Crne Gore dostavljaće onlajn narudžbe Sport Vision-a

Pošta Crne Gore će dostavljati kupcima narudžbe sa onlajn prodavnice Sport Vision. Narudžbe će Poštini kuriri uručivati na cijeloj teritoriji Crne Gore najkasnije sjutradan u odnosu na trenutak narudžbe, navedeno je, između ostalog, u ugovoru o pružanju Post Express usluga koji su danas potpisali Dragan Tufegdžić, izvršni direktor Pošte Crne Gore i Petar Veličković, izvršni direktor Sport Vision-a.

U cilju bolje realizacije ovog i narednih sličnih poslova Pošta Crne Gore kreirala je aplikaciju „Mobilni poštar“ koja klijentu omogućava da prati paket narudžbe od trenutka kada ga Post Express kurir preuzme do uručenja u realnom vremenu. Sport Vision je doradio aplikaciju za svoje potrebe i obezbijedio kompletan pregled statusa paketa od trenutka onlajn narudžbe do uručenja. Integracija sa Poštinom aplikacijom „Mobilni poštar“ biće omogućena i onlajn trgovinama koje su budući klijenti Pošte Crne Gore.

- Smatramo da je Pošta Crne Gore, tj. usluga Post Express, najlogičniji izbor kada je riječ o dostavi onlajn narudžbi, rekao je Dragan Tufegdžić nakon potpisivanja ugovora. On je naglasio da je mnogo razloga zbog kojih će Pošta postati nezaobilazan partner onlajn trgovinama u Crnoj Gori.

- Nudimo uslugu koja u potpunosti zatvara krug između onlajn prodavca i kupca – preuzimanje pošiljke, dostava, naplata vrijednosti pošiljke i uplata iznosa prodavcu. Naši resursi, mogućnost da dođemo do svake tačke Crne Gore i dostavimo pošiljku za jedan dan su bez konkurencije. Potrudili smo se da kreiranjem aplikacije klijentu obezbijedimo tačnu informaciju o kretanju paketa u svakom trenutku. Takođe, korekcijama cjenovnika za dostavu onlajn narudžbi pružili smo ruku partnerstva velikim onlajn šopovima, kao što je Sport Vision koji ima i do 1000 narudžbi dnevno, ali i podršku manjim trgovinama koje tek razvijaju svoj posao, istakao je Tufegdžić.

Petar Veličković, izvršni direktor Sport Vision-a, regionalnog lidera u prodaji sportske opreme, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa Poštom Crne Gore.

- Obezbijedili smo sve preduslove da naša saradnja bude na najvećem nivou. Siguran sam da ćemo uspjeti da odgovorimo sve većim zahtjevima naših potrošača u segmentu onlajn prodaje. Cijeli je proces digitalizovan i očekujemo brzu i tačnu isporuku do svih potrošača u Crnoj Gori, rekao je Veličković. On se posebno zahvalio menadžmentu Pošte na uloženom naporu da ispuni visoke zahtjeve Sport Vision-a u dijelu digitalizacije cijelog procesa.

Trenutno nema komentara

Slični članci

21.
Jun.
2022.
Novosti
Svjetski olimpijski dan obilježava se od 1948. godine u znak sjećanja na rađanje modernih Olimpijskih igara, sa ciljem da se širom svijeta promovi&sca...
08.
Jun.
2022.
Novosti
Kao zvanični prijatelji predstave, za kupovinu bilo kog artikla iz dječijeg asortimana u Sport Vision radnji u TC Kamelija Kotor, poklanjamo 2 ulaznice.
07.
Jun.
2022.
Novosti
Sport Vision, vodeći maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme na Balkanu, potpisao je novi ugovor sa Crnogorskim olimpijskim komitetom.
02.
Jun.
2022.
Novosti
Na površini od skoro 100 kvadratnih metara, na idealnoj lokaciji, u samom srcu Ulcinja, 2. juna, svoja vrata je otvorila još jedna, petnaesta...
10.
May.
2022.
Novosti
Na površini od skoro 100 kvadratnih metara, na idealnoj lokaciji, u samom srcu Ulcinja, od 2. juna, od 12 časova, očekuje vas još jedna, j...
08.
Feb.
2022.
Novosti
Ako ste i vi od onih koji danima obilaze grad u potrazi za savršenim poklonom za drage osobe, pripremili smo specijalne pogodnosti za sve naše ...
17.
Jan.
2022.
Novosti
Zimsko vrijeme dolazi kao naručeno za čizme, a u našem OUTLETU smo pripremili specijalne popuste na odabrane modele ellesse čizama.
17.
Dec.
2021.
Novosti
Objavite u svom Instagram Story-ju kreativno pisamce vašeg djeteta, tagujte našu Instagram stranicu prema uputstvima navedenim ispod i možete o...
04.
Nov.
2021.
Novosti
U skladu sa našim vrijednostima i uvjerenjima, a kao društveno-odgovorna kompanija, nakon donacije 20.000 eura za borbu protiv pandemije korona vi...
29.
Sep.
2021.
Novosti
Ove godine Svjetski dan srca se obilježava pod sloganom „POVEŽI SE SRCEM“.