Pretraži sajt
Pošta Crne Gore dostavljaće onlajn narudžbe Sport Vision-a
Novosti
09.12.2021.
Novosti

Pošta Crne Gore dostavljaće onlajn narudžbe Sport Vision-a

09.12.2021.

Pošta Crne Gore će dostavljati kupcima narudžbe sa onlajn prodavnice Sport Vision. Narudžbe će Poštini kuriri uručivati na cijeloj teritoriji Crne Gore najkasnije sjutradan u odnosu na trenutak narudžbe, navedeno je, između ostalog, u ugovoru o pružanju Post Express usluga koji su danas potpisali Dragan Tufegdžić, izvršni direktor Pošte Crne Gore i Petar Veličković, izvršni direktor Sport Vision-a.

U cilju bolje realizacije ovog i narednih sličnih poslova Pošta Crne Gore kreirala je aplikaciju „Mobilni poštar“ koja klijentu omogućava da prati paket narudžbe od trenutka kada ga Post Express kurir preuzme do uručenja u realnom vremenu. Sport Vision je doradio aplikaciju za svoje potrebe i obezbijedio kompletan pregled statusa paketa od trenutka onlajn narudžbe do uručenja. Integracija sa Poštinom aplikacijom „Mobilni poštar“ biće omogućena i onlajn trgovinama koje su budući klijenti Pošte Crne Gore.

- Smatramo da je Pošta Crne Gore, tj. usluga Post Express, najlogičniji izbor kada je riječ o dostavi onlajn narudžbi, rekao je Dragan Tufegdžić nakon potpisivanja ugovora. On je naglasio da je mnogo razloga zbog kojih će Pošta postati nezaobilazan partner onlajn trgovinama u Crnoj Gori.

- Nudimo uslugu koja u potpunosti zatvara krug između onlajn prodavca i kupca – preuzimanje pošiljke, dostava, naplata vrijednosti pošiljke i uplata iznosa prodavcu. Naši resursi, mogućnost da dođemo do svake tačke Crne Gore i dostavimo pošiljku za jedan dan su bez konkurencije. Potrudili smo se da kreiranjem aplikacije klijentu obezbijedimo tačnu informaciju o kretanju paketa u svakom trenutku. Takođe, korekcijama cjenovnika za dostavu onlajn narudžbi pružili smo ruku partnerstva velikim onlajn šopovima, kao što je Sport Vision koji ima i do 1000 narudžbi dnevno, ali i podršku manjim trgovinama koje tek razvijaju svoj posao, istakao je Tufegdžić.

Petar Veličković, izvršni direktor Sport Vision-a, regionalnog lidera u prodaji sportske opreme, izrazio je zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa Poštom Crne Gore.

- Obezbijedili smo sve preduslove da naša saradnja bude na najvećem nivou. Siguran sam da ćemo uspjeti da odgovorimo sve većim zahtjevima naših potrošača u segmentu onlajn prodaje. Cijeli je proces digitalizovan i očekujemo brzu i tačnu isporuku do svih potrošača u Crnoj Gori, rekao je Veličković. On se posebno zahvalio menadžmentu Pošte na uloženom naporu da ispuni visoke zahtjeve Sport Vision-a u dijelu digitalizacije cijelog procesa.

Slični članci

20.
May.
Novosti
U ponedjeljak, 27. maja u 12h, Sport Vision otvara svoja vrata za vas u Ulici Nikole Pašića 2 u Pljevljima.
07.
May.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!