Pretraži sajt
SPORT VISION OD DANAS I U ULCINJU
Novosti
02.06.2022.
Novosti

SPORT VISION OD DANAS I U ULCINJU

02.06.2022.

Na površini od skoro 100 kvadratnih metarana idealnoj lokaciji, u samom srcu Ulcinja, 2. juna, svoja vrata je otvorila još jedna, petnaesta po redu, Sport Vision radnja u Crnoj Gori.

Povodom otvaranja, spremili smo popuste na kompletan asortiman i poklone za najbrže kupce.

Svečanim presijecanjem vrpce, radnju su zvanično otvorili prof. dr Milivoje Radović i Fehmi Ficić, ugledni Ulcinjanin, uz čiju podršku imamo privilegiju da svoju ponudu predstavimo u centralnoj šoping lokaciji. Izvršni direktor kompanije Sport Vision, Petar Veličković je istakao zadovoljstvo prisustvom u gradu koji je biser crnogorske obale, uz nadu da će nova, premium radnja opravdati očekivanja i obogatiti turističku ponudu Ulcinja.

Smještena u ulici Hafiz Ali Ulqinaku, najnovije pojačanje u mreži Sport Vision šopova, svim građanima i posjetiocima Ulcinja od danas nudi pažljivo selektiranu ponudu najvećih globalnih sportskih brendova, na koje ste i navikli od Sport Visiona: Nike, adidas, Under Armour Reebok, New Balance, Skechers, Champion, ellesse, Lonsdale, kao i mnoge druge.

Prvi potrošači su imali priliku da se susretnu sa potpuno novim enterijerom, koji prati najnovije svjetske standarde i trendove izlaganja. Misija nam je da se u svakom trenutku osjećate ugodno i posebno, a tome doprinosi i naš stručni i ljubazni prodajni tim, koji je tu za sva pitanja, savjete i inspiraciju.

Osim inovativnog dizajna, Sport Vision se uvijek izdvaja ponudom poznatih svjetskih brendova, zbog čega sa ponosom možemo reći da imamo najbolje multibrend radnje u regionu. Kako bi kompletan shopping odradili na jednom mjestu, u ponudi će biti muška, ženska i dječja sportska odjeća, obuća i oprema. Novi brendovi, novi trendovi i performanse za sve koji vole sport, rekreaciju i zdrave životne navike, ali i za sve koji vole sportski lifestyle, od sada su dostupni u novoj Sport Vision radnji, u ulici  Hafiz Ali Ulqinaku, Ulcinj.

Sport Vision je sa vama u Ulcinju svakog dana osim nedjelje, od 9h do 22h. Čekamo vas!

 

Sport Vision tim

Slični članci

26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!