Pretraži sajt
SPORT VISION DECENIJU UZ NAŠE OLIMPIJCE
Novosti
07.06.2022.
Novosti

SPORT VISION DECENIJU UZ NAŠE OLIMPIJCE

07.06.2022.

Sport Vision, vodeći maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme na Balkanu, potpisao je novi ugovor sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, obavezavši se da će i naredne tri godine biti tehnički sponzor olimpijskog tima Crne Gore. Na svečanoj ceremononiji u hotelu „Cue“, kojoj su, pored zvaničnika kompanije Sport Vision i Crnogorskog olimpijskog komiteta, prisustvovali i olimpijci, Milena Jovanović, Milivoj Dukić i Nikola Malović, ozvaničen je produžetak decenijskog partnerstva i prijateljstva.

Izvršni direktor kompanije Sport Vision, Petar Veličković istakao je zadovoljstvo saradnjom sa Crnogorskim olimpijskim komitetom: „Izuzetna nam je čast da budemo sponzori Crnogorskog olimpijskog komiteta i ponosni smo na sve godine saradnje. Ovo je ujedno i velika obaveza našoj kompaniji - da našim najboljim olimpijcima obezbijedimo najbolju sportsku opremu“.

Zahvaljujući novom sponzorskom aranžmanu, naši olimpijci će i u ovom olimpijskom ciklusu, na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i svim pratećim takmičenjima, poput Mediteranskih igara (Oran 2022) i Igara malih zemalja (Malta 2023), nositi opremu najvećeg sportskog brenda na svijetu – Nike. Naime, novim sponzorstvom je predviđena kupovina najnovije Nike performance  i sportswear opreme za kompletan olimpijski tim.

Veličković je naveo da je ovo jedan od rijetkih sponzorskih ugovora, kojim se primalac sponzorstva ne uslovljava: „Sport Vision svu robu kupuje od kompanije Nike i poklanja je COK-u, uz plaćene sve obaveze prema državi“.

Još od 2015. godine, Sport Vision je ponosni sponzor olimpijskog tima Crne Gore. U trećem olimpijskom ciklusu otkad smo zajedno, nadamo se da će se na grudima naših olimpijaca, pored legendarnog Nike „swoosh-a“, naći i medalje.

MI SMO EKIPA

Ovo sponzorstvo predstavlja nastavak misije Sport Vision-a kao društveno-odgovorne kompanije, koja, svoje poslovne uspjehe i razvoj posvećuje i veže za sredinu i društvu u kojem posluje.

Saglasno svojim vrijednostima i uvjerenjima, koje se najbolje manifestuju čuvenim sloganom „Mi smo ekipa“, Sport Vision je, u skladu sa mogućnostima, uvijek bio dio širih napora da se pomognu i unaprijede posebno osjetljive i zapostavljene društvene kategorije - prvenstveno sport, zdravlje i životna sredina.

Sport Vision je tako, u proteklom periodu, donirao značajna novčana i druga sredstva Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, Domu zdravlja Podgorica, Nacionalnom koorodinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti, kao i velikom broju različitih sportskih organizacija.

 

Sport Vision tim

Slični članci

26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!