Pretraži sajt
PODRŠKA JE VAŽNA
Novosti
12.10.2022.
Novosti

PODRŠKA JE VAŽNA

12.10.2022.

Istinski trkači znaju, kao i drugi sportisti, da podrška budi entuzijazam, daje snagu i novu energiju. Podrška je pokretač.

Budi podrška - Sport Vision jeste.  

Podgorica Millennium Run je sportska manifestacija u sklopu koje se održavaju trke na 5km i 10km i Polumaraton i Maraton, kao i humanitarna dječija trka u saradnji sa fondacijom “Budi human“.

Sport Vision je kao tehnički sponzor odlučio da podrži trkače i trkačku zajednicu, organizujući besplatnu školu trčanja. Pružamo veliku podršku događajima koji promovišu zdrave stilove života i bude ekološku svijest. Takođe, radimo na edukaciji trkača o neophodnoj opremi, koja podržava svaki pokret, čuva stopalo i daje neophodnu podršku prilikom svakog koraka. Svu potrebnu opremu za trčanje možete pogledati na linku.

Od 17. oktrobra, škola trčanja Vam pruža jednomjesečnu pripremu za predstojeću manifestaciju. Treninzi će se održavati ponedeljkom, srijedom i petkom u period od 18h do 19h. Pozivamo sve zainteresovane da zajedno trčimo kroz najljepše predjele Podgorice.

 

Cilj Podgorica Millennium Run-a jeste promocija sporta, zdravih stilova života kao i sportska socijalizacija učesnika. Mjesto održavanja manifestacije takođe doprinosi promociji našeg glavnog grada, i same Crne Gore kao turističke destinacije. Već odredjena ruta koja će se simbolično završiti na Milenijumu će se kretati od centra, preko Maslina, Zlatice i Zagoriča, pa preko Morače, City kvarta, donje Gorice, Dahne, Golubovaca, Tuzi, Starog Aerodroma, a malo prije njega I onog novog, Tuškog puta, Zabjela, Pobrežja i Ljubovića, kroz Staru Varoš pravo ulicom Slobode do krajnjeg odredišta. Millennium run je obezbijedio novčane nagrade za prvih 5 mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji na maratonskoj i polumaratonskoj trci kao i za 3 najbolja takmičara iz Crne Gore u muškoj i ženskoj konkurenciji u maratonskoj i polumaratonskoj trci. Ukupan nagradni fond je 15.000 €.

Podrška je važna, mi smo ekipa!

Slični članci

19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!