Pretraži sajt
ASICS GEL-NIMBUS™ 25 – NAJUDOBNIJA PATIKA ZA TRČANJE JE STIGLA!
Novosti
01.06.2023.
Novosti

ASICS GEL-NIMBUS™ 25 – NAJUDOBNIJA PATIKA ZA TRČANJE JE STIGLA!

01.06.2023.

Sjajna vijest, koja nam je početkom godine stigla iz kreativne radionice brenda ASICS, najavila je inovativnu i tehnološki najnapredniju ASICS patiku do sada. Gel-nimbus 25 je najnovija verzija Gel-Nimbus modela koji je ponio titulu apsolutnog pobednika na testu udobnosti. Nakon više od godinu dana istraživanja, razvoja i testiranja, najudobnije patike za trčanje su konačno stigle na globalno tržište, osvajajući trkače širom sveta, a od sada su dostupne u Sport Vision prodavnicama, kao i online.

Asics

Test udobnosti

ASICS je na razvoju ovog modela posvećeno radio više od 18 mjeseci, jačajući kroz korisničku validaciju i brojna testiranja svoju ambiciju da GEL-NIMBUS™ 25 postane patika koja će promijeniti percepciju trčanja i pomoći svakom trkaču da zaista osjeti razliku. Dizajn ovog modela osmišljen kako bi pomogao svima da iskuse moć koju trčanje ima na telo i um. Ocijenjen od strane trkača, na nezavisnom testu Biomechanics laboratorije iz Južne Australije, kao broj 1 kada je reč o komforu, GEL-NIMBUS™ 25 nudi nenadmašnu udobnost i mekoću prilikom dodira stopala sa podlogom. Ključ je u PureGEL™ tehnologiji koja je još laganija i mekša u odnosu na prethodne GEL™ tehnologije, nije vidljiva spolja i strateški je integrisana u srednjem đonu kako bi apsorbovala udar i omogućila glatko trčanje.

Doktor Kris Bišop iz Biomechanics laboratorije u Južnoj Australiji osmislio je nezavisnu studiju kako bi uporedio udobnost GEL-NIMBUS™ 25 patika sa tri vodeća konkurentska modela, kao i sa svojim prethodnikom, Gel-Nimbus 24 modelom. Studija je bazirana na tri istraživačka pitanja, uključujući i najvažnije: Da li je GEL-NIMBUS™ 25, u poređenju sa konkurentnim modelima, najudobnija patika za trčanje? U ovom istraživanju angažovano je ukupno 100 učesnika (52 muškarca i 42 žene) koji su testirani u periodu od 8 nedelja. Učesnici su imali priliku da trče u svih pet modela, prilagođenih tako da se ne vidi o kom modelu je riječ. Trčanje se odvijalo na specijalizovanoj traci brzinom od 10km/h, u trajanju od 3 minuta, nakon čega je od učesnika zatraženo da ocijene udobnost svakog od ovih modela. Na osnovu unaprijed utvrđenih kriterijuma, uključujući nivo podrške na peti i prstima, stabilnost patika i fleksibilnost prednjeg dijela, rezultati testiranja su nedvosmisleno potvrdili da su Gel-Nimbus 25 zvanično najudobnije patike. 

Tehnologije i inovacije

Ove patike dolaze sa unaprijeđenim, ultralaganim FF BLAST™ PLUS ECO punjenjem koje sadrži 20% više pjene u poređenju sa ranijim verzijama, od čega je bar 20% materijala dobijeno iz obnovljivih izvora, poput otpada nastalog u procesu obrade šećerne trske.

U potpunosti nov, fleksibilan i prozračan jezičak u kombinaciji sa mekom, pletenom konstrukcijom u predjelu članka omogućava lakše obuvanje i prilagođavanje stopalu, dajući vam još bolji osećaj prilikom trčanja.

ASICS Gel-Nimbus 25 patike u veličinama za muškarce i žene možete pronaći u našim prodavnicama ili u online shop-u.

Sport Vision tim

Slični članci

20.
May.
Novosti
U ponedjeljak, 27. maja u 12h, Sport Vision otvara svoja vrata za vas u Ulici Nikole Pašića 2 u Pljevljima.
07.
May.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!