Pretraži sajt
SPORT VISION  - EKIPA KOJA NASTAVLJA DA TRČI ZA OSMJEH
Novosti
28.12.2023.
Novosti

SPORT VISION - EKIPA KOJA NASTAVLJA DA TRČI ZA OSMJEH

28.12.2023.

Dok ulazimo u završne dane ove godine, Sport Vision nastavlja da inspiriše i promoviše vrijednosti objedinjene u sloganu „Mi smo ekipa“.


To nije samo fraza, već naša stvarnost. Ponosni smo što smo našim akcijama doprinijeli izgradnji snažne, povezane i zdravije zajednice. Želimo da nastavimo da budemo posvećeni širenju pozitivnih vrijednosti u društvu, jer kako u sportu, tako i u svakodnevnom životu, osjećaj pripadnosti spaja ljude, motiviše ih i unapređuje.

Naša kompanija  je i ovu godinu zaokružila donacijama: Uz slogan,,Ekipa koja trči za osmjeh,, i ove godine mamimo osmjeh kod možda najosjetljivijih, pa je za vedrije praznike na kraju 2023, naša kompanija  odlučila da uplati sljedeće donacije:

  1. Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore, Podgorica – 2000€
  2. JU Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Tivat - 2000€
  3. JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom, Nikšić - 2000€
  4. JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju 'Tisa', Bijelo Polje - 2000€
  5. Bolnica Brezovik-odjeljenje pulmološke onkologije - 5000€

Sljedeće godine navršavamo deceniju saradnje sa Crnogorskim Olimpijskim komitetom i pratimo sportiste na treće Olimpijske Igre. Naši olimpijci već 10 godina nose našu opremu na svim takmicenjima, a za ponos je biti tehnicki sponzor nacionalnog olimpijskog komiteta i predstaviti se sa najboljom sportskom opremom na Olimpijskim igrama u Brazilu, Tokiju a uskoro i u Parizu.


Nismo zaboravili ni na društvenu odgovornost. Kroz različite inicijative podržali smo lokalne zajednice, sportske događaje i programe koji promovišu zdrav način života. Kroz svoj ‘ECO VISION’ projekat govorimo i budimo svijest o očuvanju životne sredine, pa smo u ovoj godini donirali i zajedno zasadili 22 sadnice Tuje u Podgorici, takođe, bili smo i dio akcije uređenja obale Lima u Bijelom Polju.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte otpad u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe... Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviješćenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.


Sport Vision vam želi nasmijane i mirne praznike, veliko srce puno ljubavi za druge. Ne zaboravite da, MI SMO EKIPA.


Sport Vision tim

Slični članci

26.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
19.
Apr.
Novosti
Sport Vision kao kompanija u konstantnom porastu, širi svoj tim predanih i ambicioznih ljudi, koji će zajedno nastaviti tradiciju liderstva među sport...
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
17.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
16.
Apr.
Novosti
Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!
09.
Apr.
Novosti
Kompanije Sport Vision i ONE doniraće sportsku opremu u vrijednosti od 24 000€, namijenjenu za osam osnovnih škola, širom Crne Gore.
09.
Apr.
Novosti
Dobro poznata ponuda Sport Visiona se od 15. aprila seli na novu lokaciju.
05.
Apr.
Novosti
Sport Vision oglašava radno mjesto!
15.
Mar.
Novosti
Kupovina je mnogo bolja kada je uz brojne pogodnosti!
29.
Feb.
Novosti
Omogućili smo kupovinu sa posebnim pogodnostima!