Pretraži sajt
POBIJEDI ZIMU UZ ADIDAS TERREX
Novosti
12.12.2018.
Novosti

POBIJEDI ZIMU UZ ADIDAS TERREX

12.12.2018.

Ova zimska sezona ne smije da sputava vaša kretanja u prirodi. Ukoliko tražite obuću koja neće ograničavati vaše sportske i rekreativne aktivnosti adidas vam predstavlja nove TERREX modele.

Ostanite suvi

GORE-TEX tehnologija koja se sastoji od vodootporne, ali i porozne membrane, istovremeno omogućava stopalu da diše, kao i da ostane suvo, čak i u ekstremnim planinskim uslovima.

Sigurnost

Robusni đon od tvrde gume pruža savršeno prijanjanje, prilagođavajući se svakoj podlozi i vremenskim uslovima. Na taj, način adidas Terrex ciple obezbjeđuju bezbjednost i postojanost na svim terenima i u svim uslovima. Kiša, snijeg i klizave površine neće biti više prepreka vašim zimskim avanturama.

Maksimalna efikasnost

Osim toga, bez obzira da li se bavite trail trčanjem, planinarenjem, penjanjem ili planinskim biciklizmom - adidas TERREX model omogućava da i u ekstremnim uslovima dostignete maksimalni potencijal kroz napredni dizajn đona. Naime, Continental™ gazište čuva energiju, ublažujući i amortizujući svaki kontakt sa podlogom za maksimalnu energetsku efikasnost i neprevaziđenu udobnost.

Specijalno dizajniran adidas TERREX model iz nove kolekcije možete pronaći u Sport Vision radnjama širom Crne Gore, a kompletnu ponudu adidas TERREX modela možete pogledati i u online shopu.