DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trčanje
21.03.2019.

REDIFINIŠI TRČANJE UZ NOVI ADIDAS ULTRABOOST

adidas ponosno predstavlja nove UltraBOOST modele za sve kojima je trčanje u krvi. Svjetski poznate po vrhunskom komforu i dizajnu, pojava ovih patika 2015. godine je trajno redefinisala trkačku industriju. Lagane i propulzivne, sa bešavnim gornjištem, dizajniranim da obezbijedi i fleksibilnost i sigurnost stopala, nove adidas UltaBOOST patike za trčanje podižu ljestvicu i postavlja nove standarde u industriji.

BOOST tehnologija sadrži kapsule sačinjene od razvučenog termoplastičnog poliuretana, koje su međusobno spojene pomoću pare i pritiska. Ova jedinstvena ćelijska struktura omogućava svakoj kapsuli da skladišti i oslobađa energiju efikasnije od bilo koje druge pjene. Što više energije se prenese na podlogu, veći je i povrat. Na taj način, trkači imaju osječaj fantastičnog odziva i beskonačne energije. BOOST je superioran upravo zbog toga što je to jedina pjena koja omogućava svih 5 prednosti: trajnost, učinak pri svim temperaturama, mekoću, povrat energije i prilagodljivost.

3D tehnologija, od koje su izrađeni okvri za petu, pažljivo su osmišljeni da pruže prirodnu udobnost i ušuškanost kako bi se obezbijedila maksimalna sigurnost i optimalna pokretljivost Ahilove tetive.

Kako su fleksibilne tačke (prilikom podizanja prstiju sa podloge) različite kod stopala svakog trkača zbog različite dužine njihovih prstiju, fleksibilnost BOOST-a i prilagodljivost Stretchweb tehnologije omogućava stopalima trkača da se kreću u potpunosti prirodno.

Continental™ đon izrađen od robusne, čvrste gume obezbjeđuje izuzetan kontakt sa podlogom cijelom dužinom - i u kvasnim i u suvim uslovima, bez obzira na njen tip. Zahvaljujući ovome, trkač ima nepravaziđen osjećaj sigurnosti, a stopalo se praktično lijepi za podlogu, eliminišući svaku misao o eventualnom klizanju.

Zahvaljujući tehnologijama izrade, UltraBOOST patike za trčanje pružaju ultimativni osećaj udobnosti, prozračnosti i potporu stopalu.

adidas UltraBOOST patike za trčanje, koje imaju cilj da nepogrješivom udobnošću i apsolutnom efikasnošću trkačima pruže neophodnu snagu i samopouzdanje, možete pronaći u Sport Vision radnjama i online shopu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Feb.
2019.
Lifestyle
adidas Athletics predstavlja novu W.N.D. svestranu jaknu pažljivo dizajniranu do najsitnijih detalja.  
08.
Nov.
2018.
Trening
adidas predstavlja novu kolekciju za fitnes, dizajniranu da podrži žene tokom sportskih aktivnosti, bez obzira na to da li je riječ o jogi, pilatesu ili inte...
25.
Jun.
2018.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisanu NASA inženjeringom i dizajniranom u skladu sa najnovijim tehnologijama.
11.
Jun.
2018.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.