DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

TREBA LI VAM POMOĆ OKO KUPOVINE?
Trčanje
21.03.2019.

REDIFINIŠI TRČANJE UZ NOVI ADIDAS ULTRABOOST

adidas ponosno predstavlja nove UltraBOOST modele za sve kojima je trčanje u krvi. Svjetski poznate po vrhunskom komforu i dizajnu, pojava ovih patika 2015. godine je trajno redefinisala trkačku industriju. Lagane i propulzivne, sa bešavnim gornjištem, dizajniranim da obezbijedi i fleksibilnost i sigurnost stopala, nove adidas UltaBOOST patike za trčanje podižu ljestvicu i postavlja nove standarde u industriji.

BOOST tehnologija sadrži kapsule sačinjene od razvučenog termoplastičnog poliuretana, koje su međusobno spojene pomoću pare i pritiska. Ova jedinstvena ćelijska struktura omogućava svakoj kapsuli da skladišti i oslobađa energiju efikasnije od bilo koje druge pjene. Što više energije se prenese na podlogu, veći je i povrat. Na taj način, trkači imaju osječaj fantastičnog odziva i beskonačne energije. BOOST je superioran upravo zbog toga što je to jedina pjena koja omogućava svih 5 prednosti: trajnost, učinak pri svim temperaturama, mekoću, povrat energije i prilagodljivost.

3D tehnologija, od koje su izrađeni okvri za petu, pažljivo su osmišljeni da pruže prirodnu udobnost i ušuškanost kako bi se obezbijedila maksimalna sigurnost i optimalna pokretljivost Ahilove tetive.

Kako su fleksibilne tačke (prilikom podizanja prstiju sa podloge) različite kod stopala svakog trkača zbog različite dužine njihovih prstiju, fleksibilnost BOOST-a i prilagodljivost Stretchweb tehnologije omogućava stopalima trkača da se kreću u potpunosti prirodno.

Continental™ đon izrađen od robusne, čvrste gume obezbjeđuje izuzetan kontakt sa podlogom cijelom dužinom - i u kvasnim i u suvim uslovima, bez obzira na njen tip. Zahvaljujući ovome, trkač ima nepravaziđen osjećaj sigurnosti, a stopalo se praktično lijepi za podlogu, eliminišući svaku misao o eventualnom klizanju.

Zahvaljujući tehnologijama izrade, UltraBOOST patike za trčanje pružaju ultimativni osećaj udobnosti, prozračnosti i potporu stopalu.

adidas UltraBOOST patike za trčanje, koje imaju cilj da nepogrješivom udobnošću i apsolutnom efikasnošću trkačima pruže neophodnu snagu i samopouzdanje, možete pronaći u Sport Vision radnjama i online shopu.

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Jun.
2018.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisanu NASA inženjeringom i dizajniranom u skladu sa najnovijim tehnologijama.
11.
Jun.
2018.
Trčanje
Adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.