Pretraži sajt
DOBRODOŠLICA LJETU: Ovo su modeli koje ne smijete da propustite
Trendovi
24.06.2021.
Trendovi

DOBRODOŠLICA LJETU: Ovo su modeli koje ne smijete da propustite

24.06.2021.

Da li ste u toku sa trendovima koji će obilježiti ovo ljeto? Ukoliko niste, prava je prilika da se upoznate sa svim novitetima, jer vam u ovom blogu predstavljamo odjevne komade koje nikako ne smijete izostaviti iz svoje kolekcije. Poželite dobrodošlicu ljetu u velikom stilu i svoj garderober upotpunite komadima iz naše ljetnje ponude.

Apsolutni predvodnik urbanog ljetnjeg stila – Nike majice

Ukoliko je vaša svakodnevnica dinamična i ispunjena neplaniranim aktivnostima i izazovima, model koji ne smijete da izostavite iz svojih autfita jeste Nike beach muška majica. Izrađena je od pamučnih materijala i istaknuta posebnim Beach detaljem koji joj, ukoliko se ponese sa atraktivnim bermudama ili šortsem, daje još efektniju notu. Pravi izbor za tropsko ljeto i avanture na suncu!

Ljetnji komad koji osvaja na prvi pogled – adidas kupaći kostim

U potrazi ste za savršenim bikinijem, koji će vas osvojiti na prvi pogled? Mislimo da je ovaj adidas model pravi izbor za vas. Volimo ga zbog toga što savršeno stoji svakoj ženi, ima prilagodljive bretele koje vam omogućavaju da manevrišete gornjim dijelom kako želite, a uz to odlično prekriva nedostatke i dodatno izdužuje figuru. Ima li boljeg izbora za ovo ljeto?

Savršen izbor za plažu ili bazen – Champion šorts za kupanje

Muškarci su odavno odustali od „dosadnih“ šortseva za kupanje. Dobro, priznajemo, nekad su neizbježni, ali ovog ljeta prednost dajemo muškim modelima atraktivnih i svjetlijih boja. Na primjer, ovom Champion šortsu za kupanje koji je pravi izbor i za bazen i za plažu. Izrađen je od materijala koji se brzo suši i ima džepove u koje možete odložiti sve sitnice koje su vam potrebne. Nemojte samo da zaboravite da ih izvučete iz šortsa prije nego uđete u vodu.

Kraljica ljetnjeg stila – Nike haljina mint tonova

Krojena tako da se može nositi i kao haljina i kao duža majica, uz biciklističke ili šorts, Nike haljina u mint plavim tonovima jedna je od kraljica ljetnjeg stila. Obožavaćete je zbog kroja, ali i pamučnog materijala koji je najprijatniji izbor za vrele ljetnje dane. Zablistajte u svim ljetnjim izdanjima i ponesite ovaj atraktivan model u nježnim tonovima.

Za zaljubljenike u ljetnje avanture – kačket Nike

Ljetnje avanture sada i zvanično mogu da počnu, a boljeg saveznika od Nike-a definitivno nećete naći. Riječ je o uniseks modelu koji ima nešto širi prednji dio, zbog čega se stavlja u kategoriju popularnih Trucker kačketa. Sa čvrstim panelima izrađenim od nježnog pamuka u prednjem, i mrežastim panelima u zadnjem dijelu, ovaj kačket savršeno prati čak i najveće avanturiste i postaje njihov prvi i jedini izbor u ljetnjem periodu.

Must-have za ljetnje treninge – Under Armour Favorite ženska torba

Under Armour Favorite ženska torba za trening pažnju ne privlači samo savršenim dizajnom, već i lakoćom koja će vas iznenaditi. Izrađena je od izdržljivog materijala koji sadrži Storm tehnologiju, sa dugotrajnim završnim slojem koji joj pruža vodootpornost. Prostrana je i veoma praktična da u nju spakujete sve što vam treba za jedan aktivan ljetnji dan.

Birajte boje sladoleda na Ellesse Candy papučama

Ovog ljeta tajna se krije u bojama – što ljepšim i efektnijim, to bolje. Zbog toga je, kada je o papučama riječ, jedan od naših apsolutnih favorita model Ellesse Candy, koji svojim atraktivnim koloritom i udobnošću i prilagodljivošću svakom stopalu prednjači kada je riječ o ponudi papuča u našem online shop-u. Ne propustite priliku da pogledate i kompletnu ponudu papuča na ovom linku.

Poklonite od srca srce na Nike majici za djevojčice

Djevojčice obožavaju poklone, a ako je taj poklon ova Nike majica sa 3D srcem, oduševljenje i obožavanje postaje veće. U pitanju je pamučan model klasičnog kroja, kojem dodatni akcenat daju šljokičavi detalji savršeno upotpunjeni u dizajn.

U našoj ponudi, model je dostupan u veličinama za djevojčice uzrasta od 3 do 6 godina.

Nike dječiji kačketi – za najbolju zaštitu od sunca

Iako smo danas izdvojili model u bijeloj boji, Nike dječiji kačketi iz naše ponude dostupni su i u drugim bojama. Jednostavan dizajn i diskretan brending, uz kolorite koji se savršeno uklapaju uz sve ljetnje kombinacije, čine ove modele neizbježnom i idealnom zaštitom od sunca za sve mališane. Naručite ih online.

Ljetnja kolekcija poznatih brendova dostupna je u svim našim prodavnicama i online shop-u. Nadamo se da ćete ovo ljeto provesti onako kako želite i da će vam ostati u najljepšim sjećanjima. Do nove avanture, pogledajte našu ljetnju ponudu i naručite modele koje ne smijete da propustite.

Sport Vision tim