Pretraži sajt
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Hoka Arahi 5
Šifra artikla: 1115012-BFPB
Hoka

Hoka Arahi 5

Šifra artikla: 1115012-BFPB
Namijenjene trkačima sa nadpronacijom, HOKA One One Arahi 5 ženske patike za trčanje donose osjećaj kontinuirane stabilnosti.Kombinacija maksimalnog komfora i minimalne težine čini da ova verzija bude mekša i udobnija. Gornjište od mrežastog materijala koje se prilagođava stopalu je izuzetno prozračno na prstima i unapređeno je oblikovanim dijelom na peti koji oslobađa pritisak na Ahilovu tetivu. EVA J-Frame™ tehnologija sa ultralaganom i čvrstom pjenom pruža podršku i stabilnost vašem trčanju. Pomjerite granice i otkrijte svijet novih mogućnosti u HOKA One One ARAHI 5 patikama za trčanje.Specifikacija: Muške patike za trčanje Pronacija: nadpronacija (overpronacija) Težina: 221g Nagib između prednjeg i zadnjeg dijela: 5mm Izdržljivo i prozračno mrežasto gornjište EVA J-Frame™ tehnologija stabilnosti Gumeni đon Meta-Rocker tehnologija.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Namijenjene trkačima sa nadpronacijom, HOKA One One Arahi 5 ženske patike za trčanje donose osjećaj kontinuirane stabilnosti.
Kombinacija maksimalnog komfora i minimalne težine čini da ova verzija bude mekša i udobnija. Gornjište od mrežastog materijala koje se prilagođava stopalu je izuzetno prozračno na prstima i unapređeno je oblikovanim dijelom na peti koji oslobađa pritisak na Ahilovu tetivu. EVA J-Frame™ tehnologija sa ultralaganom i čvrstom pjenom pruža podršku i stabilnost vašem trčanju. Pomjerite granice i otkrijte svijet novih mogućnosti u HOKA One One ARAHI 5 patikama za trčanje.
Specifikacija:

  • Muške patike za trčanje
  • Pronacija: nadpronacija (overpronacija)
  • Težina: 221g
  • Nagib između prednjeg i zadnjeg dijela: 5mm
  • Izdržljivo i prozračno mrežasto gornjište
  • EVA J-Frame™ tehnologija stabilnosti
  • Gumeni đon
  • Meta-Rocker tehnologija

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Patike
    Uzrast Za odrasle
    Pol Za žene
    Namjena Trčanje
    Brend Hoka
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Hoka Arahi 5
    Patike
    Hoka Arahi 5