Pretraži sajt
Nike Metcon 8 FlyEase
Šifra artikla: DO9388-003
Nike

Nike Metcon 8 FlyEase

Šifra artikla: DO9388-003
Naš omiljeni model patika za vježbanje, Nike Metcon 8 FlyEase muške patike za trening oslanjaju se na lakše, prozračnije gornjište od prethodnog izdanja, kako bi upotpunio naše standarde izdržljivosti i udobnosti..
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja

Naš omiljeni model patika za vježbanje, Nike Metcon 8 FlyEase muške patike za trening oslanjaju se na lakše, prozračnije gornjište od prethodnog izdanja, kako bi upotpunio naše standarde izdržljivosti i udobnosti.

Tako da možete da lebdite kroz kardio trening, da ojačate u treningu sa opterećenjem i da dominirate u vježbama. Napravljena po FlyEase tehnologiji, ova verzija ima sklopivu petu, koja vam omogućava da se obujete bez upotrebe ruku, a zatim se vraća nazad kako biste osigurali vaše stopalo. Kombinacija fleksibilnosti i stabilnosti vam pomaže da izvučete maksimum iz svog treninga. Osvježena mrežasta tkanina hladi i savija se dok ubrzavate kroz vježbe agilnosti, dok vas oslonac u sredini stopala i predjelu pete podupire za vaše najteže setove u teretani. Pružajući glatko kretanje sa odzivom, Nike React pjena čini laganu i elastičnu podlogu udobnom. Široka peta stvara čvrstu osnovu za podizanje dok gumeno gazište u djelovima pojačanog habanja pruža izdržljivu vuču. Žlebovi na đonu omogućavaju prirodno savijanje prednjeg dijela stopala.

Specifikacija:

  • Plitak profil
  • Pertlanje
  • Mrežasto gornjište
  • Nike React pjena
  • FlyEase tehnologija
  • Gumeno gazište u djelovima pojačanog habanja
  • Žlebovi na đonu

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Patike
    Brend Nike
    Pol Za muškarce
    Uzrast Za odrasle
    Namjena Trening
    Trenutno nema komentara

    Slični proizvodi

    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:1
    Sačuvano u omiljne
    Dostupno boja:3
    Patike DA1352-008
    55,30 EUR
    Ušteda 30%
    79,00 EUR
    Dodajte u korpu
    Nike Metcon 8 FlyEase
    Patike
    Nike Metcon 8 FlyEase