Pretraži sajt
adidas Tiro Club SG
Šifra artikla: IP3993
adidas

adidas Tiro Club SG

Šifra artikla: IP3993
Šifra proizvođača: KNR85
adidas Tiro Club SG su niskoprofilni fudbalski štitnici za potkoljenice, napravljeni djelimično od recikliranih materijala..

Bez obzira da li ste u teretani, na stazi za trčanje ili jednostavno uživate u opuštenom, sportskom stilu, nova kolekcija vam donosi savršen balans udobnosti i funkcionalnosti. Od obuće do odjeće i opreme, najnoviji modeli dizajnirani su sa fokusom na kvalitetne materijale, energične boje i detalje, kako bi vam pružili osjećaj komfora i najbolje performanse u svakoj prilici.

13,00 EUR
13,00 EUR
10,40 EUR
Ušteda: 2,60 EUR
Obavijesti me o popustu
  • S
  • M
  • L
Izaberite količinu: 1 Kom
2
1
Potrebno je odabrati željenu veličinu!
Sačuvajte u listi želja
Sačuvajte u listi želja

adidas Tiro Club SG su niskoprofilni fudbalski štitnici za potkoljenice, napravljeni djelimično od recikliranih materijala.

Branite se bez žrtvovanja mobilnosti. Podesivi kaiš obezbjeđuje sigurno i udobno prianjanje, dok tvrda spoljašnja školjka pruža maksimalnu zaštitu. EVA unutrašnjost je tu za apsorpciju udara i udobnost u pokretu. Savršeni za sve nivoe igre, ovi štitnici za potkoljenice su dizajnirani da vam pomognu da uđete u igru sa samopouzdanjem. Napravljeno od najmanje 20% recikliranog sadržaja kako bi se izbjegao veći uticaj na životnu sredinu proizvodnje netaknutog sadržaja.

Specifikacija:

  • Čvrst spoljni sloj
  • EVA unutrašnjost
  • Podesivi kaiševi

  • Karakteristika Vrijednost
    Kategorija Kostobran
    Uzrast Za odrasle
    Brend adidas
    Pol Unisex
    Namjena Fudbal
    Kolekcija Performance
    Trenutno nema komentara
    adidas Tiro Club SG
    Kostobran
    adidas Tiro Club SG